Πρώτη μεταγραφή για τον Ολυμπιακό - Απέκτησε τον Φιγκέιρας με 1 εκατ. ευρώ - iefimerida.gr

Πρώτη μεταγραφή για τον Ολυμπιακό - Απέκτησε τον Φιγκέιρας με 1 εκατ. ευρώ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη φανέλα του Ολυμπιακού θα φοράει για τα επόμενα τρία χρόνια ο Ντιόγο Φιγκέιρας, με τους ερυθρόλευκους να ολοκληρώνουν σήμερα τη μεταγραφή του.

Ο Πορτογάλος δεξιός μπακ, ο οποίος μπορεί με την ίδια ευκολία να αγωνιστεί και στην αριστερή πτέρυγα, έφτασε χθες το απόγευμα στην Αθήνα με τη σύζυγό του και σήμερα θα υπογράψει το συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών με τη νέα του ομάδα.

Ο ίδιος αναμένεται να έχει απολαβές κοντά στις 400.000 ευρώ το χρόνο ενώ το deal με την Σεβίλλη έκλεισε κοντά στο 1 εκατομμύριο ευρώ.

Αυτή θα είναι και η πρώτη μεταγραφική κίνηση του Ολυμπιακού, ο οποίος χθες απάντησε ξανά στα δημοσιεύμετα που θέλουν την Πόρτο να πιέζει για την απόκτηση του Μάρκο Σίλβα, τονίζονας πως η προετοιμασία θα ξεκινήσει στις 20 Ιουνίου με τον Πορτογάλο στο τιμόνι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ντιογο φιγκειρας Σεβίλλη Ολυμπιακός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ