Κλεστός ο ΧΥΤΑ της Φυλής λόγω της 24ωρης απεργίας των εργαζομένων - iefimerida.gr

Κλεστός ο ΧΥΤΑ της Φυλής λόγω της 24ωρης απεργίας των εργαζομένων

Απεργία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέα σύννεφα πάνω από τον ΧΥΤΑ της Φυλής καθώς παραμένει κλειστός από τα ξημερώματα, μετά την 24ωρη προειδοποιητική απεργία που έχει εξαγγείλει για σήμερα ο Ενιαίος Σύνδεσμος Δήμων και Κοινοτήτων Νομού Αττικής (ΕΣΔΚΝΑ), χωρίς ωστόσο να έχουν δημιουργηθεί προβλήματα στην αποκομιδή των απορριμμάτων από τους δρόμους του Λεκανοπεδίου.

Οι εργαζόμενοι περιμένουν την τελική απόφαση του υπουργείου Εσωτερικών για το αν θα εφαρμόσει τον Καλλικράτη, σύμφωνα με τον οποίο ο ΕΣΔΚΝΑ περνά, από τις αρχές του 2012, στη δικαιοδοσία της περιφερειακής και τοπικής αυτοδιοίκησης.

Οι εργαζόμενοι έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Εσωτερικών, ενώ εκπρόσωποι της ΠΟΕ-ΟΤΑ και του ΕΣΔΚΝΑ θα συναντηθούν με τον υπουργό Εσωτερικών Τάσο Γιαννίτση για να συζητήσουν το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων της Αττικής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ