Τα έψαλαν στον Κατρούγκαλο σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ: «Ούτε η Δεξιά δεν ψήφισε τέτοιους νόμους» [βίντεο] - iefimerida.gr

Τα έψαλαν στον Κατρούγκαλο σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ: «Ούτε η Δεξιά δεν ψήφισε τέτοιους νόμους» [βίντεο]

(φωτογραφία: Γιώργος Κονταρίνης/Eurokinissi)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αντιμέτωπος με την έντονη κριτική εκ των έσω βρέθηκε ο υπουργός Εργασίας, Γιώργος Κατρούγκαλος, σχετικά με τα μέτρα του πολυνομοσχεδίου που ψήφισε το κοινοβούλιο την Κυριακή.

Τα κομματικά στελέχη, αλλά και απλοί ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ, κατηγόρησαν την κυβέρνηση ότι ενώ ισχυρίζεται ότι είναι αριστερή «ψηφίζει μνημόνια και νόμους που ούτε η δεξιά δεν είχε ψηφίσει», όπως χαρακτηριστικά ειπώθηκε.
Ο κ. Κατρούγκαλος παραδέχθηκε μετά από αιτιάσεις των συμμετεχόντων ότι υπάρχει όντως πρόβλημα με τους δικαιούχους του ΕΚΑΣ και πως αυτοί θα προστατευθούν στο μεσοδιάστημα, ενώ δεν κατάφερε να απαντήσει με πειστικότητα στα υπόλοιπα θέματα που τέθηκαν.


Μεταξύ άλλων, κάποιοι από τους παρευρισκόμενους έκαναν συνολικότερη κριτική στην πορεία της κυβέρνησης, με έναν από αυτούς να διερωτάται «πως λέμε ότι είμαστε μια αριστερή κυβέρνηση και ταυτόχρονα έχουν αρχίσει οι γονυκλισίες στην Παναγία την Σουμελά».
Ο κ. Κατρούγκαλος προσπαθώντας να αποκρούσει μάλιστα την κριτική, το έριξε στα «ισοδύναμα», τάζοντας σύντομα ευκολίες σε όσους πλήττονται.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ