Στις 30 Μαΐου φεύγει ο Μπεργκ για το EURO 2016 - iefimerida.gr

Στις 30 Μαΐου φεύγει ο Μπεργκ για το EURO 2016

ICONPRESS/ΚΩΣΤΑΣ ΜΙΝΕΤΑΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Παναθηναϊκός είχε ελπίδες να παραμείνει και αρχές Ιουνίου ο Μάρκους Μπεργκ στην ομάδα, αλλά τελικά αυτές... εξανεμίστηκαν.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Aftonbladet», ο τιμ μάνατζερ της Εθνικής Σουηδίας ξεκαθάρισε ότι η Ομοσπονδία είναι αδιαπραγμάτευτη στη θέση ο επιθετικός των «πράσινων» να ενσωματωθεί εγκαίρως στην ομάδα ενόψει του EURO 2016 που αρχίζει στην Γαλλία στις 10 Ιουνίου.

«Έχουμε το δικαίωμα να ζητήσουμε την παρουσία των διεθνών μέχρι τις 30 Μαΐου. Ο Παναθηναϊκός έστειλε ένα έγγραφο αίτημα στην ομοσπονδία και ζητούσε να κρατήσει τον Μπεργκ για 1-2 μέρες ακόμα επειδή έχουν παιχνίδι την Τρίτη. Εμείς, όμως, είπαμε όχι. Επειδή ο χρόνος που έχουν οι εθνικές ομάδες για να συγκεντρωθούν και να δουλέψουν για το EURO έχει μειωθεί, θέλουμε να προετοιμαστούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Κάτι που δεν μπορούμε να κάνουμε χωρίς έναν παίκτη της αξίας του Μπεργκ. Είναι κρίμα, αλλά δεν μπορούμε να το δεχθούμε. Ρωτήσαμε τον Παναθηναϊκό αν μπορεί να παίξει νωρίτερα το παιχνίδι και μας είπε όχι. Ο ίδιος θέλει να παίξει με την ομάδα του, αλλά και να βρεθεί στην Εθνική. Αυτή όμως είναι μια απόφαση που παίρνουμε εμείς» είπε χαρακτηριστικά ο τιμ μάνατζερ της Εθνικής Σουηδίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός Μπέργκ Euro 2016 Πλέι οφ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ