Το δυστύχημα της EgyptAir γονάτισε το Σαρμ ελ Σέιχ -Πεντάστερο με 23 ευρώ τη βραδιά - iefimerida.gr

Το δυστύχημα της EgyptAir γονάτισε το Σαρμ ελ Σέιχ -Πεντάστερο με 23 ευρώ τη βραδιά

Φωτογραφία: ΑΠΕ/ΕΡΑ/NAMIR GALAL/ALMASRY ALYOUM
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το αεροπορικό δυστύχημα της EgyptAir φαίνεται ότι θα δώσει το τελειωτικό χτύπημα στο ήδη γονατισμένο, μετά την τραγωδία της Metrojet, Σαρμ ελ Σέιχ.

Σύμφωνα με τη Daily Mail που επικαλείται ειδικό ταξιδιών οι ξενοδοχειακοί μάνατζερ του αιγυπτιακού θέρετρου, είναι τόσο απελπισμένοι που έχουν ρίξει τις τιμές των πεντάστερων ξενοδοχείων στην εξευτελιστική τιμή των 23 ευρώ ανά βραδιά ή 27 το all inclusive!

Ο ειδικός επί ταξιδιωτικών θεμάτων Μπομπ Ατκινσον εκφράζει, μάλιστα, την άποψη ότι ο τουρισμός στο Σαρμ ελ Σέιχ, είναι κοντά στην πλήρη κατάρρευση.

«Οι τιμές για τα ξενοδοχεία είναι πολύ χαμηλές από τη στιγμή που οι Ρώσοι δεν έρχονται πλέον και οι απευθείας πτήσεις από το Ηνωμένο Βασίλειο σταμάτησαν. Η Γερμανία πρόσφατα ανακοίνωσε ότι οι πτήσεις μπορεί να ξεκινήσουν και πάλι, αλλά και πάλι το θέρετρο παραμένει άδειο. Η πληρότητα είναι χαμηλή και πολλοί εργαζόμενοι έχουν απολυθεί. Το Σαρμ ελ Σέιχ έχει γονατίσει.

Αλλος ταξιδιωτικός ειδικός πήγε ένα βήμα παρακάτω και προέβλεψε ότι η κατάσταση θα χειροτερέψει για τον αιγυπτιακό τουρισμό γενικά.


Η Αίγυπτος προσέλκυσε το Φεβρουάριο 346.000 τουρίστες, κατά 50% λιγότερους σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2015. Την ίδια ώρα ο αριθμός των διανυκτερεύσεων μειώθηκε κατά περίπου 67% από 9,2 νύχτες σε 5,3 νύχτες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σαρμ ελ Σέιχ Αίγυπτος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ