Μουσείο Ακρόπολης: Απο τον Σοπέν στον Αργύρη Μπακιρτζή -Συναυλία με ελεύθερη είσοδο - iefimerida.gr

Μουσείο Ακρόπολης: Απο τον Σοπέν στον Αργύρη Μπακιρτζή -Συναυλία με ελεύθερη είσοδο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την Παρασκευή 27 Μαϊου το Μουσείο Ακρόπολης θα φιλοξενήσει στον προαύλιο χώρο του, συναυλία του String Theory Ensemble, με τον Αργύρη Μπακιρτζή.

Θα παρουσιαστεί ενα ετερόκλητο ρεπερτόριο, ανθολογημένο από τις παραστάσεις του συγκροτήματος «Ένας Παράξενος Κόσμος» και «CHEAP: low – quality – high fun» και την ιδιαίτερη χροιά του Αργύρη Μπακιρτζή.
Πολωνέζες του Σοπέν δίπλα σε βαλκανικές μουσικές, συνθέσεις του Grieg δίπλα σε fados, τραγούδια της Άπω Ανατολής και από το ρεπερτόριο του Αργύρη Μπακιρτζή και των Χειμερινών Κολυμβητών, καθώς και από απρόσμενες περιοχές της ελληνικής δισκογραφίας.

Συμμετέχουν: Αργύρης Μπακιρτζής (τραγούδι, αφήγηση), Γιώργος Πατεράκης (concept - ενορχηστρώσεις, πιάνο), Εύη Μάζη (φλάουτο, τραγούδι), Κωνσταντίνα Κυριαζή (βιολί). Η είσοδος στη συναυλία είναι ελεύθερη.

Όπως κάθε Παρασκευή, οι εκθεσιακοί χώροι του Μουσείου θα παραμείνουν ανοιχτοί από τις 8 το πρωί έως τις 10 το βράδυ και το εστιατόριο του δευτέρου ορόφου, έως τις 12 μεσάνυχτα.
Στο εστιατόριο φιλοξενείται το μουσικό σύνολο της Αθηναϊκής τζαζ σκηνής, με την Ελισάβετ Μητσού στην κιθάρα, τον Παντελή Μπενετάτο στο πιάνο και τον Χάρη Πανταζή στο κοντραμπάσο.
Για τους επισκέπτες του Μουσείου που δεν επιθυμούν να δειπνήσουν, υπάρχει η δυνατότητα για ποτό, ένα κρύο πιάτο ή γλυκό κατά προτίμηση σε έναν ιδιαίτερο χώρο του εστιατορίου, χωρίς κράτηση.

Παρασκευή 27 Μαΐου 2016, στις 9 μ.μ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ