Ντομπρόβσκις: Ελπίζουμε ότι θα καταλήξουμε σε συμφωνία επί της αρχής - iefimerida.gr

Ντομπρόβσκις: Ελπίζουμε ότι θα καταλήξουμε σε συμφωνία επί της αρχής

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ελπίζουμε ότι θα καταφέρουμε να καταλήξουμε σε συμφωνία επί της αρχής, δήλωσε σήμερα ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Βάλντις Ντομπρόβσκις, προσερχόμενος στη συνεδρίαση του Eurogroup.

"Όλοι ανυπομονούν για το σημερινό Eurogroup. Πιστεύω ότι αυτό το Eurogroup θα είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα προς τα εμπρός αναφορικά με την ολοκλήρωσης της πρώτης αξιολόγησης του ελληνικού προγράμματος", δήλωσε ο Ντομπρόβσκις.

Ο Λετονός ΥΠΟΙΚ μίλησε ακόμα και για τον ρόλο του ΔΝΤ. «Είμαστε έτοιμοι να συνεργαστούμε παραγωγικά με το Ταμείο», είπε ενώ πρόσθεσε ότι θα γίνει προσπάθεια για συμμετοχή του Ταμείου και στη χρηματοδότηση.

Όσον αφορά στο χρέος δήλωσε ότι «σίγουρα θα αποτελέσει μέρος της συζήτησης, εξαιρουμένου ενός ευθέως κουρέματος», ενώ η ελάφρυνση χρέους θα πρέπει να είναι μέσα στο νομικό πλαίσιο που ορίζουν ο ESM και ο EFSF.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Eurogroup Βάλντις Ντομπρόβσκις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ