Ληστεία σε βενζινάδικο στο Βραχάτι -Γρονθοκόπησαν ανελέητα τον υπάλληλο - iefimerida.gr

Ληστεία σε βενζινάδικο στο Βραχάτι -Γρονθοκόπησαν ανελέητα τον υπάλληλο

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λήστεψαν και στη συνέχεια γρονθοκόπησαν ανελέητα 31χρονο υπάλληλο σε πρατήριο υγρών καυσίμων αργά χθες το βράδυ στο Βραχάτι Κορινθίας.

Στο βενζινάδικο βρισκόταν εκτός από τον υπάλληλο ακόμη ένα άτομο, το οποίο στάθηκε τυχερό αφού κυριολεκτικά το έβαλε στα πόδια.

Οι δράστες εισέβαλαν στο γραφείο του βενζινάδικου που βρίσκεται στο 103ο χιλιόμετρο της νέας εθνικής οδού Αθηνών-Πατρών, τον ακινητοποίησαν χτυπώντας τον με γροθιές στο πρόσωπο, μην μπορώντας ούτε να αντιδράσει.

Οι αδίστακτοι ληστές πήραν από το ταμείο 300 ευρώ και από τις τσέπες του υπαλλήλου βούτηξαν το κινητό του και αυτό που είχε αφήσει πίσω του ο φίλος του όταν τράπηκε σε φυγή και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση με ένα όχημα στο οποίο τους περίμενε ένας συνεργός.

Ο 31χρονος υπάλληλος ειδοποίησε την Αστυνομία και άνδρες του τμήματος Βραχατίου εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών που έως τώρα παραμένουν ασύλληπτοι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ληστεία βενζινάδικο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ