«Πόρτα» Κιμ Γιονγκ Ουν σε Τραμπ: Ανόητη η πρόταση συνάντησης - iefimerida.gr

«Πόρτα» Κιμ Γιονγκ Ουν σε Τραμπ: Ανόητη η πρόταση συνάντησης

EUROKINISSI/Associated Press
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προπαγάνδα και διαφημιστικούς λόγους βλέπει πίσω από την πρόταση συνάντησης του Ντόναλντ Τραμπ, αξιωματούχος του Κιμ Γιονγκ Ουν.

Ο υποψήφιος για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών είχε δηλώσει πρόθυμος να έχει τετ α τετ με τον ηγέτης της Βόρειας Κορέας, σε μια προσπάθεια να σταματήσει το πυρηνικό πρόγραμμα της χώρας.

«Είναι απόφαση του ηγέτη μου αν θέλει να τον συναντήσει ή όχι, αλλά νομίζω πως η ιδέα του Τραμπ για συζήτηση είναι ανοησία. Χρησιμεύει μόνο στην προεκλογική εκστρατεία του Τραμπ. Είναι ένα είδος προπαγάνδας ή διαφήμισης» δήλωσε ο πρέσβης της Βόρειας Κορέας στον ΟΗΕ, όπως μεταδίδει ο Guardian και συμπληρώνει:

«Σαν ένα υπεύθυνο κράτος με πυρηνικά όπλα, δεν θα τα χρησιμοποιήσουμε ποτέ πρώτοι. Αν η Αμερική κάνει χρήση των πυρηνικών της όπλων, τότε θα ανταποδώσουμε».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ