Εγκρίθηκε από το ΚΥΣΟΙΠ το στρατηγικό σχέδιο του ΤΑΙΠΕΔ -Πού μπαίνει πωλητήριο - iefimerida.gr

Εγκρίθηκε από το ΚΥΣΟΙΠ το στρατηγικό σχέδιο του ΤΑΙΠΕΔ -Πού μπαίνει πωλητήριο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

To στρατηγικό σχέδιο ιδιωτικοποιήσεων του ΤΑΪΠΕΔ εγκρίθηκε από το Κυβερνητικό Συμβούλιο Οικονομικής Πολιτικής και αναμένεται άμεσα η δημοσίευσή του στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης.

Στο Asset Development Plan του ΤΑΪΠΕΔ περιγράφονται 19 ιδιωτικοποιήσεις που βρίσκονται είτε σε εξέλιξη είτε πρόκειται να ξεκινήσουν στο επόμενο διάστημα. Το πρόγραμμα αξιοποίησης κρατικών περιουσιακών στοιχείων επικαιροποιήθηκε πριν από μερικές εβδομάδες και περιλαμβάνει συνολικά 19 αποκρατικοποιήσεις από τις οποίες ορισμένες μόνο βρίσκονται σε εξέλιξη (Ελληνικό, Αστέρας Βουλιαγμένης κτλ).

Το σχέδιο που εγκρίθηκε περιλαμβάνει τις συμμετοχές του ΤΑΙΠΕΔ σε κρατικές εταιρείες (ΕΥΔΑΠ, ΕΥΑΘ, ΕΛΤΑ, ΔΕΗ), όπως και συνολικά 91 ακίνητα.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το προσχέδιο συμφωνίας μεταξύ κυβέρνησης και θεσμών προβλέπει την πλήρη εφαρμογή του προγράμματος ιδιωτικοποιήσεων του ΤΑΪΠΕΔ, την έγκριση από το ΚΥΣΟΙΠ και τη δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης ενώ επιπλέον η κυβέρνηση πρέπει να ολοκληρώσει άμεσα όλες τις εκκρεμότητες που όφειλε να έχει τακτοποιήσει για να προχωρήσουν γρήγορα οι ιδιωτικοποιήσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΥΣΟΙΠ ΤΑΙΠΕΔ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ