Θεοχαρόπουλος: Ομηρος του εθνικολαϊκιστή Καμμένου ο Τσίπρας - iefimerida.gr

Θεοχαρόπουλος: Ομηρος του εθνικολαϊκιστή Καμμένου ο Τσίπρας

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Ο κ. Τσίπρας είναι όμηρος του εθνικολαϊκιστή εταίρου του, του κ. Καμμένου», τόνισε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στη Βήμα FM ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, προσθέτοντας ότι αυτά που ψηφίστηκαν είναι μια φοροεπιδρομή.

Μίλησε επίσης για «το Υπερταμείο Αποκρατικοποιήσεων, που για 99 χρόνια -αδιανόητο- δεν μπορεί να αποφασιστεί τίποτα χωρίς τη σύμφωνη γνώμη των εταίρων» και για «έναν κόφτη που περιλαμβάνει τους μισθούς και τις συντάξεις» και προσέθεσε: «Ζήτησα να εξαιρεθούν οι μισθοί και οι συντάξεις και να υπάρξει κείμενο στο Eurogroup και το Σαββατοκύριακο στο νομοσχέδιο».

Για το ζήτημα της διευθέτησης του χρέους ανέφερε: «Στο ζήτημα του χρέους, αυτό το οποίο συμβαίνει είναι πρωτόγνωρο. Είχαμε απόφαση το Νοέμβριο του 2012. Μετά από μια διαπραγμάτευση με αυταπάτες του πρώτου επταμήνου ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, φτάσαμε στον Αύγουστο του 2015 που το μόνο που κατάφερε είναι να επαναδιατυπωθεί η λέξη "Νοέμβριος του '12"».

Όσον αφορά την πορεία της συνεργασίας στο χώρο της Κεντροαριστεράς ο κ.Θεοχαρόπουλος υπογράμμισε ότι δεν είναι δυνατό να κυριαρχούν περιχαρακώσεις κομματικές, παραγοντισμοί, ηγεμονισμοί και εγωισμοί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ