Κικίλιας για Ειδομένη: Πόση ζημιά ακόμη θα κάνει αυτή η κυβέρνηση; - iefimerida.gr

Κικίλιας για Ειδομένη: Πόση ζημιά ακόμη θα κάνει αυτή η κυβέρνηση;

EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίθεση στην κυβέρνηση σχετικά με τον καταυλισμό της Ειδομένης εξαπέλυσε ο συντονιστής Μεταναστευτικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Κικίλιας.

«Επί 13 μήνες ο κ. Τσίπρας και η ανίκανη κυβέρνησή του διέσυραν διεθνώς τη χώρα μας στην Ειδομένη, καταλύοντας τους νόμους του ελληνικού κράτους, αλλά και κάθε έννοια ανθρωπισμού», αναφέρει σε δήλωσή του.

Και συνεχίζει: «Εγκατέλειψαν χιλιάδες ανθρώπους σε τραγικές συνθήκες εξαθλίωσης. Και την ίδια ώρα προκάλεσαν πολύ μεγάλες ζημιές στην ελληνική οικονομία, αδιαφορώντας, πολλούς μήνες, για την κλειστή σιδηροδρομική γραμμή. Ύστερα από όλη αυτήν την κατακραυγή, άφησαν σήμερα επιτέλους την αστυνομία να κάνει τη δουλειά της».

«Κάθε πολίτης αναρωτιέται: Πόση ζημιά θα προκαλέσει ακόμα αυτή η κυβέρνηση στη χώρα για να μάθει να κάνει τα αυτονόητα;», καταλήγει ο Βασίλης Κικίλιας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βασίλης Κικίλιας Ειδομένη κυβέρνηση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ