Αυτός είναι ο παιδεραστής του Κορυδαλλού -Ασελγούσε σε ανήλικο, του έδινε ναρκωτικά [εικόνες] - iefimerida.gr

Αυτός είναι ο παιδεραστής του Κορυδαλλού -Ασελγούσε σε ανήλικο, του έδινε ναρκωτικά [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 39χρονου ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη στις 12-5-2016 στον Κορυδαλλό, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Ο 39χρονος κατηγορείται για ασέλγεια με ανήλικο έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση, κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας και παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον: ΝΤΟΥΤΣΙΑ Σπυρίδωνα του Ελευθερίου και της Ελένης, γεννηθέντα στις 7-10-1977 στον Κορυδαλλό.

Αυτός είναι ο παιδεραστής του Κορυδαλλού -Ασελγούσε σε ανήλικο, του έδινε ναρκωτικά [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας τριών (3) μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476370 της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Αυτός είναι ο παιδεραστής του Κορυδαλλού -Ασελγούσε σε ανήλικο, του έδινε ναρκωτικά [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Γνωστός στις αρχές

Ο 39χρονος συνελήφθη τις βραδινές ώρες της 12-5-2016, σε περιοχή της Αττικής, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, με την κατηγορία για αποπλάνηση παιδιών, πορνογραφία ανηλίκων, ασέλγεια σε ανήλικο έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση, καθώς και παραβάσεις της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

Αυτός είναι ο παιδεραστής του Κορυδαλλού -Ασελγούσε σε ανήλικο, του έδινε ναρκωτικά [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας, προέκυψε ότι τις απογευματινές ώρες της ίδιας ημέρας (12 Μαΐου 2016), ο 39χρονος παραπάνω συλληφθείς προέβη σε ασελγείς πράξεις σε ανήλικο, ο οποίος μετέβη στην οικία του, μετά από προηγούμενη μεταξύ τους επικοινωνία.

Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι ο 39χρονος, τα τελευταία δύο χρόνια περίπου, είχε ενεργήσει κατ’ επανάληψη ασελγείς πράξεις σε βάρος του ιδίου ανήλικου, κάποιες φορές προσφέροντάς του μικρά χρηματικά ποσά και άλλα υλικά αγαθά, ενώ του είχε χορηγήσει και κάνναβη.

Σε έρευνα που έγινε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν περισσότερες από πεντακόσιες (500) κενές καρτέλες φαρμακευτικών σκευασμάτων, ποσότητα ναρκωτικών δισκίων και κάνναβης, δύο (2) εσωτερικοί σκληροί δίσκοι και διακόσιοι δύο (202) ψηφιακοί δίσκοι, σε δειγματοληπτικό έλεγχο των οποίων βρέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Ο 39χρονος είχε απασχολήσει τις αρχές και στο παρελθόν για κατοχή και διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ