Γιώργος Θεοφάνους: Το τραγούδι που έκλεψα από τον Κορκολή [βίντεο] - iefimerida.gr

Γιώργος Θεοφάνους: Το τραγούδι που έκλεψα από τον Κορκολή [βίντεο]

Φωτογραφία: NDP Photo
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το πώς γράφτηκε το αγαπημένο τραγούδι του Πασχάλη Τερζή «Ο δικός μου ο δρόμος» αποκάλυψε ο Γιώργος Θεοφάνους στην εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά.

Απίστευτη ιστορία, που θυμίζει ότι δεν μπορείς ποτέ να γνωρίζεις τι ακριβώς θα φέρει μπροστά σου η ζωή. Οι στίχοι του τραγουδιού έχουν γραφτεί από την Εύη Δρούτσα και φυσικά η μαγική φωνή του Πασχάλη Τερζή είναι εκείνη που «απογείωσε» το τραγούδι, που αγαπήθηκε πάρα πολύ από τον κόσμο.

Οταν η Ρούλα Κορομηλά, που άνοιγε ένα-ένα τα τετράγωνα με τους καλλιτέχνες που έχει συνεργαστεί ο Γιώργος Θεοφάνους, έφτασε στον μεγάλο καλλιτέχνη, τότε ο συνθέτης Γιώργος Θεοφάνους αποκάλυψε τα εξής:

«Είναι μια περίεργη ιστορία, να σου πω την αλήθεια. Τότε είχαμε συναντηθεί με την Εύη Δρούτσα στο σπίτι της και γράφαμε. Κάποια στιγμή εκείνη φεύγει σε άλλο δωμάτιο, δεν ξέρω τι πήγε να κάνει. Τότε χτύπησε το θυροτηλέφωνο και ακούω τη φωνή της από μέσα να μου λέει: "Ρε συ Γιώργο, έχει ένα φάκελο πάνω στο τραπεζάκι, δώσ’ το του. Είναι ένας κούριερ για τον Κορκολή". Τότε ο Στέφανος με την Εύη έκαναν απίστευτα πράγματα. Παίρνω τον φάκελο, τον ανοίγω και από πάνω βλέπω αυτόν τον στίχο, "ο δικός μου ο δρόμος". Με τρομερό θράσος, παίρνω τον στίχο, τον βάζω στην τσέπη, κλείνω τον φάκελο και τον δίνω στον κούριερ. Δεν είπα τίποτα στον κούριερ. Τελειώσαμε τη δουλειά, πήγα στο σπίτι μου, κάθισα στο πιάνο, ήταν από αυτές τις ευλογημένες μέρες που μου βγήκε μια κι έξω το τραγούδι - και την πήρα τηλέφωνο. Κλαίγαμε και οι δύο στο τηλέφωνο. Της είπα: "Μη νομίζει ο Στέφανος ότι του πήρα το τραγούδι". Μου λέει: "Ο Στέφανος δεν ξέρει τίποτα, το τραγούδι είναι τραγουδάρα, θα γίνει μεγάλη επιτυχία". Και είχε δίκιο. Στέφανε, απολογούμαι αν σου έκλεψα μια επιτυχία».

Πηγή βίντεο: zappit

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τραγούδι ΤΕΡΖΗΣ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ