Moody's: Υποβάθμισε την πιστοληπτική ικανότητα της Deutsche Bank - iefimerida.gr

Moody's: Υποβάθμισε την πιστοληπτική ικανότητα της Deutsche Bank

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην υποβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της Deutsche bank από «Baa1» σε «Baa2» προχώρησε ο οίκος Moody’s.

Παράλληλα προχώρησε στην αναθεώρηση στο «Α3» - από «Α2» προηγουμένως - της μακροπρόθεσμης αξιολόγησης των καταθέσεων της μεγαλύτερης ιδιωτικής τράπεζας της Γερμανίας.

Η υποβάθμιση αντανακλά, σύμφωνα με τον αμερικανικό οίκο αξιολόγησης, μία σειρά προκλήσεων, καθώς οι επιδόσεις της τράπεζας παραμένουν αδύναμες τα τελευταία τρίμηνα.

Μάλιστα, o Moody’s κάνει ιδιαίτερη αναφορά στο δυσμενές επενδυτικό περιβάλλον, τονίζοντας τους κινδύνους που απορρέουν από τα χαμηλά επιτόκια των κεντρικών τραπεζών και τη μακροοικονομική αβεβαιότητα.

Σημειώνεται ότι εδώ και χρόνια η Deutsche Bank αγωνίζεται να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη πελατών και επενδυτών. Παρά τις υποσχέσεις της νέας διοίκησης για τομές και αλλαγές η τιμή της μετοχής μειώθηκε σε ένα μόνο χρόνο στο 50%.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Deutsche Bank Moody's αξιολόγηση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ