Οικονομέας-Καμπουράκης για ΜΕGA: Υπάρχουν εργαζόμενοι που δεν έχουν να φάνε [βίντεο] - iefimerida.gr

Οικονομέας-Καμπουράκης για ΜΕGA: Υπάρχουν εργαζόμενοι που δεν έχουν να φάνε [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην κατάσταση που επικρατεί στο Μεγάλο κανάλι αναφέρθηκε για ακόμη μια φορά το πρωινό τηλεοπτικό δίδυμο των Καμπουράκη-Οικονομέα μέσω της εκπομπής τους.

Ωστόσο, προσπάθησαν, όσο αυτό ήταν εφικτό να σχολιάσουν τα γεγονότα που λαμβάνουν χώρα με μια δόση χιούμορ: «Θες να πούμε και εμείς ότι θα φορέσουμε γραβάτα, όταν πληρωθούμε;», είπε ο Γιώργος Οικονομέας, με τον Δημήτρη Καμπουράκη να τον συμπληρώνει: «Ναι, αμέ. Έχουμε βάλει εμείς, αλλά πιο εύκολο μου φαίνεται να βάλει ο Τσίπρας γραβάτα, παρά εμείς να πληρωθούμε. Ας είναι».

«Με τα χαράς. Και δύο. Λουλουδερή θα βάλω», τόνισε ο αγαπημένος δημοσιογράφος, σχολιάζοντας την κατάσταση που επικρατεί στο κανάλι.

Στη συνέχεια, στον αέρα της εκπομπής προβλήθηκε το βίντεο των εργαζομένων, δημοσιογράφων και τεχνικών, με τους παρουσιαστές να τονίζουν ότι είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση και πως υπάρχουν συνάδελφοί τους, οι οποίοι είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση και πως μερικοί δεν έχουν ούτε να φάνε.

«Ας πάρουν μία απόφαση σήμερα να ξεμπερδεύουμε», κατέληξε ο Δημήτρης Καμπουράκης.

Πηγή βίντεο: enikos

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κανάλι εργαζόμενοι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ