Το νέο αφήγημα της κυβέρνησης: Μετά τον καταιγισμό μέτρων και φόρων μιλούν για ανάπτυξη με κοινωνική δικαιοσύνη - iefimerida.gr

Το νέο αφήγημα της κυβέρνησης: Μετά τον καταιγισμό μέτρων και φόρων μιλούν για ανάπτυξη με κοινωνική δικαιοσύνη

Στο πρωθυπουργικό επιτελείο, όπως διαβεβαιώνουν πηγές με άμεση γνώση των συζητήσεων που γίνονται, έχουν ήδη καταλήξει στο πολιτικό αφήγημα της επόμενης ημέρας.

Κοινός τόπος άλλωστε, είναι ότι τα επικοινωνιακά αντανακλαστικά πρέπει να είναι ενεργοποιημένα.

Επενδύσεις και τα αναπτυξιακά θέματα αποτελούν πρώτη προτεραιότητα για τη διαχείριση της επόμενης ημέρας, σε συνδυασμό με την διασφάλιση της κοινωνικής δικαιοσύνης.

Με γνώμονα τέλος, ότι τα μέτρα που πήρε η κυβέρνηση είναι σκληρά, από το Μαξίμου θα επιχειρήσουν να αναδείξουν μέσα στο επόμενο διάστημα ότι η κυβέρνηση κατάφερε να τηρήσει τις κόκκινες γραμμές της κατανέμοντας με δίκαιο τρόπο τα βάρη, διασφαλίζοντας τις εργασιακές σχέσεις, αποτρέποντας περικοπές σε μισθούς και συντάξεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ