Επιχείρησε να βιάσει δύο γυναίκες σε υπόγεια διάβαση στη Νέα Φιλοθέη - iefimerida.gr

Επιχείρησε να βιάσει δύο γυναίκες σε υπόγεια διάβαση στη Νέα Φιλοθέη

EUROKINISSI ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τρόμο έχει προκαλέσει στην περιοχή της Νέας Φιλοθέης τα δύο κρούσματα βιασμών γυναικών σε υπόγεια διάβαση, το πρωί της Δευτέρας.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, τα περιστατικά συνέβησαν σε υπόγεια διάβαση στη συμβολή των οδών Καποδιστρίου και Βασιλέως Γεωργίου.

Μια γυναίκα 30 ετών, εμφανώς σοκαρισμένη, κατήγγειλε στο Τμήμα Ασφαλείας Αμαρουσίου ότι στις 8 το πρωί ένας άνδρας επιχείρησε να την βιάσει. Δύο ώρες αργότερα, προσήλθε στο τμήμα, τρομοκρατημένη, με την ίδια καταγγελία και δεύτερη γυναίκα, ηλικίας 40 ετών.

Οπως είπαν οι δύο γυναίκες, ο επίδοξος βιαστής τις ακολούθησε και μόλις κατέβηκαν στην υπόγεια διάβαση, τους επιτέθηκε, άρχισε να τις θωπεύει και να προβαίνει σε άσεμνες πράξεις. Παρά την προσπάθειά του, οι δύο γυναίκες αντιστάθηκαν και κάλεσαν σε βοήθεια, κάνοντας τον άγνωστο μέχρι στιγμής άνδρα να τραπεί σε φυγή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ