Μέρες και νύχτες γεμάτες λάμψη στην ανανεωμένη The Margi Pool! - iefimerida.gr

Μέρες και νύχτες γεμάτες λάμψη στην ανανεωμένη The Margi Pool!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ξενοδοχείο The Margi καλωσορίζει τη σεζόν και σας υποδέχεται στη νέα του πισίνα. Η The Margi Pool θα αποτελέσει το hot spot του καλοκαιριού.

Υπηρετώντας πιστά την οικογενειακή παράδοση η 3η γενιά που βρίσκεται πλέον στο τιμόνι του ξενοδοχείου, Θοδωρής και Γιάγκος Αγιοστρατίτης, υλοποιούν μια σημαντική επένδυση στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, θέτοντας ταυτόχρονα ακόμα πιο υψηλούς στόχους στον τομέα της φιλοξενίας και των υπηρεσιών.

Η νέα πισίνα, σε σχέδιο του αρχιτέκτονα Γιάγκου Αγιοστρατίτη, αποτελεί το κόσμημα του ξενοδοχείου. Επιπλέον, οι αμιγώς ελληνικές πρώτες ύλες όπως το ξύλο και το μάρμαρο σε χρώματα γήινα συνθέτουν ένα τοπίο χαλάρωσης και απόλαυσης στην καρδιά της Βουλιαγμένης. Ελιές, βυθισμένες ξαπλώστρες στην πισίνα και ένα αξεπέραστο deck απογειώνουν το σκηνικό.

Μέρες και νύχτες γεμάτες λάμψη στην ανανεωμένη The Margi Pool! | iefimerida.gr 0



Ταυτόχρονα, η νέα πισίνα θα εγκαινιάσει και μία αξέχαστη εμπειρία υπηρεσιών για τον επισκέπτη ξεκινώντας από δροσερές πετσέτες αρωματισμένες με αιθέρια έλαια, δροσιστικά smoothies από φρέσκα λαχανικά, οργανικά snacks και προτάσεις φαγητού από τη φάρμα του Margi. Το πρωτοποριακό sunscreen bar σε συνεργασία με τη Biotherm θα φροντίζει για την αντηλιακή προστασία προτρέποντας τους επισκέπτες να βουτήξουν ξένοιαστα στο καλοκαίρι.

Oι επισκέπτες της πισίνας, εκτός από το θρεπτικό, οργανικό και νόστιμο brunch, μπορούν να απολαύσουν και επιπλέον 4 πολυτελείς cabanas για μοναδική χαλάρωση. Οι θεραπευτές του ξενοδοχείου σε συνεργασία με τον όμιλο Asian Spa θα προσφέρουν μοναδικές θεραπείες για αναζωογόνηση και ευεξία στους χώρους της πισίνας. Παράλληλα, κατόπιν διαθεσιμότητας στις μοναδικές cabanas μπορούν να οργανωθούν συναντήσεις, cocktail parties και αξέχαστα bachelorettes.
Με τη δύση του ηλίου, το ειδυλλιακό τοπίο θα αλλάζει διάθεση και το αγαπητό σε όλους Malabar θα λειτουργεί σε ανανεωμένο χώρο με γευστικές προτάσεις δια χειρός του executive chef Παναγιώτη Γιακαλή.

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και same day reservations για τη The Margi Pool, επικοινωνήστε στο: 2108929000-2108929128

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ margi pool ξενοδοχείο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ