Γιατί η Πίπα Μίντλετον είναι άνεργη -Ο ρόλος του πρίγκιπα Γουίλιαμ [εικόνες] - iefimerida.gr

Γιατί η Πίπα Μίντλετον είναι άνεργη -Ο ρόλος του πρίγκιπα Γουίλιαμ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φαινόταν να έχει τον κόσμο στα πόδια της. Ελαβε προκαταβολή 400.000 λίρες για να γράψει ένα βιβλίο, υπέγραψε επικερδή συμβόλαια με περιοδικά και είχε τη δυνατότητα να κάνει μια λαμπρή τηλεοπτική καριέρα ως παρουσιάστρια.

Η Πίπα Μίντλετον έγινε παγκοσμίως γνωστή σε μια μέρα, τη μεγάλη ημέρα του γάμου της αδελφής της, δούκισσας του Κέιμπριτζ, όταν φόρεσε ένα λευκό εφαρμοστό φόρεμα που τόνιζε τα καλογυμνασμένα της οπίσθια και συνόδευσε, ως παράνυμφος, τη νύφη.

Γιατί η Πίπα Μίντλετον είναι άνεργη -Ο ρόλος του πρίγκιπα Γουίλιαμ [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Γιατί η Πίπα Μίντλετον είναι άνεργη -Ο ρόλος του πρίγκιπα Γουίλιαμ [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Η ζήτηση που είχε μετά από εκείνη τη θρυλική εμφάνισή που επισκίασε ακόμη και την νύφη Κέιτ Μίντλετον ήταν... τρελή. Η Οπρα Γουίνφρι της προσέφερε 300.000 λίρες για να εμφανιστεί στην εκπομπή της (πρόταση που απέρριψε), δούλεψε ως δημοσιογράφος και φαινόταν να έχει ένα λαμπρό μέλλον στο μιντιακό κόσμο.

Γιατί η Πίπα Μίντλετον είναι άνεργη -Ο ρόλος του πρίγκιπα Γουίλιαμ [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Ωστόσο, σήμερα η καριέρα της Πίπα στα μίντια φαίνεται ότι έχει τελειώσει και η ίδια δεν ενδιαφέρεται καθόλου να επανέλθει στο χώρο.

Τα τελευταία άρθρα της Πίπα στο Spectator και στο Vanity Fair είχαν δημοσιευθεί πριν ένα χρόνο και οι φίλοι της λένε ότι δεν ψάχνετε για να γράψει ξανά για το πώς μπορείς να οργανώσεις το τέλειο πάρτι μετά και το σχετικό βιβλίο που είχε εκδώσει και δεν τα πήγε καλά στις πωλήσεις. Οι κριτικές που δέχτηκε δεν ήταν άλλωστε και οι καλύτερες, με ορισμένους να κρίνουν τις συμβουλές που έδινε έως και ρηχές.

Γιατί η Πίπα Μίντλετον είναι άνεργη -Ο ρόλος του πρίγκιπα Γουίλιαμ [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Επίσης, αποσύρθηκε και από την εταιρεία των γονιών της, το site με τα είδα πάρτι. Πριν μερικές εβδομάδες σταμάτησε να γράφει και εκεί. Πλέον τη στήλη της έχει αναλάβει κάποια υπάλληλος της εταιρείας ονόματι Ρεμπέκα.

Σύμφωνα με τη Daily Mail η αδελφή της δούκισσας του Κέιμπριτζ δεν θέλει να έχει καμία σχέση με το χώρο καθώς ο πρίγκιπας Γουίλιαμ κατάφερε αθόρυβα και διπλωματικά να την χαλιναγωγήσει.

Ο δούκας του Κέιμπριτζ γνώριζε και γνωρίζει πολύ καλά ότι τόσο οι εμπορικές επιχειρήσεις της οικογένειας Μίντλετον, όσο και οι επαγγελματικές βλέψεις της Πίπα στα μίντια θα μπορούσαν να προκαλέσουν κύμα οξύτατης κριτικής κατά του παλατιού, ακόμη και να βλάψουν τη φήμη της βασιλικής οικογένειας.

Φίλος της Πίπα Μίντλετον μιλώντας στη Daily Mail είπε: «Ο Γουίλιαμ έκρινε ότι η αδελφή της γυναίκας του χρειαζόταν καθοδήγηση και υποστήριξη. Υπήρχε και η περίπτωση της Σάρας Φέργκιουσον μετά το διαζύγιό της με τον πρίγκιπα Αντριου και θεωρήθηκε ότι κάτι έπρεπε να γίνει με την Πίπα για να μην έχουν τα ίδια. Και κάπως έτσι, ήσυχα και διπλωματικά, η αδελφή της δούκισσας του Κέιμπριτζ χαλιναγωγήθηκε».

Γιατί η Πίπα Μίντλετον είναι άνεργη -Ο ρόλος του πρίγκιπα Γουίλιαμ [εικόνες] | iefimerida.gr 4

Κατά τη διάρκεια των 12 τελευταίων μηνών επιχειρήθηκε η εικόνα της Πίπα να αλλάξει από μια μιντιακή περσόνα σε ένα πρόσωπο με φιλανθρωπική δράση. Το περασμένο Σαββατοκύριακο, για παράδειγμα, συμμετείχε σε ένα μαραθώνιο για τη συγκέντρωση χρημάτων για το βρετανικό ίδρυμα Καρδιάς.

Γουίλιαμ και Κέιτ έχουν κάνει προσωπικές συζητήσεις με την Πίπα και τον φίλο της Τζέιμς Μάθιου κατά τη διάρκεια των οποίων τους έχουν συστήσει τι πρέπει να κάνουν και τι δρόμο να ακολουθήσουν.

Και αν αποσύρεται από όλες τις επαγγελματικές δραστηριότητες αυτό δεν σημαίνει ότι η Πίπα Μίντλετον θα αντιμετωπίσει κάποιο οικονομικό πρόβλημα.

Ηδη έχει μετακομίσει στο σπίτι του εκατομμυριούχου φίλου της, ιδιοκτήτη hedge fund, του οποίου η οικογένεια έχει στην ιδιοκτησία της το Eden Rock, ένα πολυτελές resort στο St Barts της Καραϊβικής.

Γιατί η Πίπα Μίντλετον είναι άνεργη -Ο ρόλος του πρίγκιπα Γουίλιαμ [εικόνες] | iefimerida.gr 5
Γιατί η Πίπα Μίντλετον είναι άνεργη -Ο ρόλος του πρίγκιπα Γουίλιαμ [εικόνες] | iefimerida.gr 6

Τα τελευταία επαγγελματικά ανοίγματα που επιχείρησε η Πίπα Μίντλετον έγιναν πέρυσι, όταν σύστησε μια εταιρεία ονόματι «Team Pipa» η οποία έδινε συμβουλές διατροφής και άσκησης και είχε σαν θέμα της την υγιεινή ζωή. Και αν και είχε και κέρδη, ήρθε η παρέμβαση του Γουίλιαμ...

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ λέγεται ότι είχε ενοχληθεί σφοδρά με τους Μίντλετον όταν ο αδελφός της Κάρολ, Γκάρι Γκόλντισμιθ είχε βιντεοσκοπηθεί να μιλά για ναρκωτικά και για τις σχέσεις του με το βρετανικό παλάτι.

Γιατί η Πίπα Μίντλετον είναι άνεργη -Ο ρόλος του πρίγκιπα Γουίλιαμ [εικόνες] | iefimerida.gr 7

Μάλιστα, ο Γουίλιαμ συμβουλεύτηκε ακόμη και τους νομικούς του για το πώς θα προστατεύσει το όνομα της οικογένειάς του από τις εμπορικές επιχειρήσεις της οικογένειας Μίντλετον.

Εκπληξη δεν θα πρέπει να προκαλεί ούτε το γεγονός ότι ο αδελφός του φίλου της Πίπα Μίντλετον, αποσύρθηκε από το ριάλιτι Made In Chelsea.

Εκπρόσωπος της μικρής Μίντλετον ανέφερε ότι η Πίπα θέλει να κρατά ένα χαμηλό προφίλ στα μίντια και ότι τώρα θα επικεντρωθεί στο φιλανθρωπικό της έργο.

Η Πίπα θέλει να εμπνεύσει τους νέους να είναι σε φόρμα και να αναλάβουν προκλήσεις μέσω του αθλητισμού. Θέλει να τα χρησιμοποιήσει όλα αυτά σωστά και να λάμψει ως ένα αστέρι της φιλανθρωπίας. Στο πλαίσιο αυτό κολύμπησε στον Βόσπορο, ανέβηκε στο Λευκό Ορος...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πίπα Μίντλετον Κέιτ Μίντλετον
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ