Τα μυστικά των γυναικών που δεν κουράζονται ποτέ -Μόλις 4 - iefimerida.gr

Τα μυστικά των γυναικών που δεν κουράζονται ποτέ -Μόλις 4

Pixabay
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε αυτή τη ζωή υπάρχουν οι... κανονικές γυναίκες και οι... «Αλλες». Αυτές είναι οι γυναίκες που όσο και να εργάζονται μέσα στην ημέρα, όσες δουλειές στο σπίτι και να κάνουν, όσο και να τρέχουν πίσω από άνδρα και παιδιά, δείχνουν πάντα ξεκούραστες.

Δεν θα τις δείτε σχεδόν ποτέ να πέφτουν επάνω στον καναπέ εξουθενωμένες, έτοιμες να καταρρεύσουν.

Οχι, δεν είναι σούπερ ήρωες, ούτε έχουν μαγικές δυνάμεις, έχουν πρόγραμμα και μυστικά.

Κρατούν ημερολόγιο

Η προετοιμασία είναι το κλειδί, με την καταγραφή των δουλειών να είναι το σημαντικότερο που έχουν να κάνουν. Κάνουν πρόγραμμα και το τηρούν, ώστε να μην ξεφεύγει ο χρόνος τους.

Από το πρότζεκτ που έχουν να τελειώσουν στη δουλειά, μέχρι και την ώρα που θα πάρουν το παιδί τους από τα αγγλικά.

Ξέρουν να λένε «Οχι»

Μία μικρή λέξη, που ξέρουν να χρησιμοποιούν συχνά. Αν δεν μπορούν ή δεν προλαβαίνουν να κάνουν κάτι που τους ζητούν λένε «Οχι» -πάντα ευγενικά, βέβαια. Προτιμούν να μην κάνουν μια εργασία, από το να την ολοκληρώσουν, έχοντας μέτριο αποτέλεσμα.

Αναθέτουν δουλειές σε όσους εμπιστεύονται

Μπορεί να έχουν ένα σωρό δουλειές να κάνουν, ωστόσο, έχουν την ικανότητα να τις μοιράσουν. Οχι, σε όποιον και όποιον, αλλά σε άτομα που εμπιστεύονται και ξέρουν πως θα τα φέρουν εις πέρας.

Δεν πελαγώνουν

Ακόμα και αν όλα έχουν βγει από τον προγραμματισμό του (σπάνιο φαινόμενο) δεν τρελαίνονται και δεν αγχώνονται. Μένουν μόνες τους για μερικά λεπτά, αναπνέουν και ξεκινούν. Κανένα άγχος, κανένας πανικός. Ζυγίζουν τι επείγει και ξεκινούν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γυναίκες μυστικά πρόγραμμα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ