Σπίρτζης: Θα ψηφίσω το πολυνομοσχέδιο με βαριά καρδιά -Τα μέτρα είναι σκληρά - iefimerida.gr

Σπίρτζης: Θα ψηφίσω το πολυνομοσχέδιο με βαριά καρδιά -Τα μέτρα είναι σκληρά

(EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά από την παραχώρηση των περιφερειακών αεροδρομίων, την οποία είχε υπογράψει με «πολύ πόνο», κατά δική του δήλωση, ο Χρήστος Σπίρτζης θα ψηφίσει το πολυνομοσχέδιο με «βαριά καρδιά».

Αυτό δήλωσε ο υπουργός Υποδομών, μιλώντας στο «Ε», στην εκπομπή Τώρα ο,τι συμβαίνει με τη Φαίη Μαυραγάνη, όπου παραδέχθηκε ότι τα μέτρα είναι σκληρά, αλλά σημείωσε ότι με αυτά θα υπάρξει κοινωνική δικαιοσύνη.

«Θα ψηφίσω το πολυνομοσχέδιο με βαριά καρδιά», πρόσθεσε, ενώ αναφερόμενος στο Eurogroup της Τρίτης πρόσθεσε «περιμένουμε ότι θα κλείσει η συμφωνία και παράλληλα θα συζητηθεί και η επιμήκυνση του χρέους».

Ο κ. Σπίρτζης έκανε μία ακόμη επίθεση στο ΤΑΙΠΕΔ, χαρακτηρίζοντάς τον ως άθλιο τομέα «που οι υπάλληλοι του δεν δουλεύουν», ενώ πρόσθεσε ότι όλα θα αλλάξουν τώρα με το υπερ-ταμείο, σημειώνοντας παράλληλα ότι σε αυτό δεν θα γίνουν ιδιωτικοποιήσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ