Η πιο άβολη στιγμή στις Κάννες -Oταν η Σαρλίζ Θερόν αγκαλιάστηκε με τον πρώην της, Σον Πεν [εικόνες] - iefimerida.gr

Η πιο άβολη στιγμή στις Κάννες -Oταν η Σαρλίζ Θερόν αγκαλιάστηκε με τον πρώην της, Σον Πεν [εικόνες]

Φωτογραφίες: ΑΠΕ-ΜΠΕ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα χρόνο μετά τον χωρισμό συναντήθηκαν στις Κάννες και κρατήθηκαν στο... ύψος τους. Ο Σον Πεν και η Σαρλίζ Θέρον είναι ακομπλεξάριστοι και αυτό φαίνεται από τον τρόπο που χαιρετήθηκαν στο κόκκινο χαλί.

Αν και στην συνέντευξη τύπου κράτησαν ασφαλείς αποστάσεις, δεν μπορούσαν να κρυφτούν και στο κόκκινο χαλί. Η Σαρλίζ αγκάλιασε και φίλησε τον Σον, ο οποίος ανταπέδωσε.

Ο Σον Πεν φαινόταν πιο παγωμένος από ποτέ, ο οποίος αν και μαγκωμένος μίλησε με την πρώην του για λίγο. Βέβαια, η Σαρλίζ Θέρον έκλεψε για ακόμη μία φορά τις εντυπώσεις, φορώντας ασπρόμαυρο κουστούμι σε ανδρόγυνο στιλ.

Οι δύο πρώην φίλοι που έγιναν ζευγάρι και έζησαν έναν δυνατό έρωτα για περίπου 1,5 χρόνο συναντήθηκαν ξανά κατά την παρουσίαση της ταινίας «The Last Face», ένα έργο που οι δύο ηθοποιοί γύρισαν μαζί, ενώ δήλωναν ακόμη ερωτευμένοι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σαρλίζ Θερόν Σον Πεν κάννες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ