Προθεσμία 3 ωρών έδωσε ο εισαγγελέας στους συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ - iefimerida.gr

Προθεσμία 3 ωρών έδωσε ο εισαγγελέας στους συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αποχώρησε λίγο μετά τις 5 το απόγευμα ο εισαγγελέας από το κτίριο της ΔΕΗ στη Μεσογείων στο οποίο πραγματοποιούν κατάληψη συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έδωσε στους συνδικαλιστές χρονικό περιθώριο τριών ωρών για να αποχωρήσουν.

Διαφορετικά, δήλωσε, πως θα διατάξει την εκκένωση του κτιρίου. Ωστόσο το τελεσίγραφο έληξε αλλά οι συνδικαλιστές δηλώνουν ότι δεν πρόκειται να αποχωρήσουν.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στον χώρο της κατάληψης βρίσκονται στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ εκεί βρέθηκε νωρίτερα και η Αλέκα Παπαρήγα. Παράλληλα οι συνδικαλιστές αποφάσισαν να συνεδριάσουν έκτακτα, ενώ έχουν καλέσει ήδη και άλλους εργαζομένους να πάνε στη Μεσογείων στο υπό κατάληψη κτίριο της ΔΕΗ.

Εν τω μεταξύ κλειστό είναι το μεγαλύτερο κομμάτι της λεωφόρου Μεσογείων από τους καταληψίες με αποτέλεσμα να διεξάγεται με δυσκολία η κυκλοφορία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ