Νέες «τρικλοποδιές» Σπίρτζη στην αποκρατικοποιήση ΤΡΑΙΝΟΣΕ και ΕΕΣΣΤΥ - iefimerida.gr

Νέες «τρικλοποδιές» Σπίρτζη στην αποκρατικοποιήση ΤΡΑΙΝΟΣΕ και ΕΕΣΣΤΥ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέες καθυστερήσεις επιχειρεί η πλευρά του υπουργού Υποδομών Χρήστου Σπίρτζη στις αποκρατικοποιήσεις των ΤΡΑΙΝΟΣΕ και ΕΕΣΣΤΥ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Καθημερινής ο κ. Σπίρτζης μετά την αλλαγή διοίκησης στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ τον περασμένο Νοέμβριο, τώρα επιδιώκει την αλλαγή διοίκησης στην Ελληνική Εταιρία Συντήρησης Σιδηροδρομικού Τροχαίου Υλικού έχοντας στο στόχαστρο τον διεύθυνοντα σύμβουλο της εταιρίας Στέφανο Αγιάσογλου. Στην αλλαγή αντιτίθεται το ΤΑΪΠΕΔ και κυρίως οι ενδιαφερόμενοι επενδυτές στον διαγωνισμό αποκρατικοποιήση της. Η απαίτηση, μάλιστα, του εποπτεύοντος υπουργού λίγες εβδομάδες πριν την υποβολή των δεσμευτικών προσφορών έχει προξενήσει εκνευρισμό σε Γάλλους, Ρώσους και Γερμανούς ενδιαφερόμενους, οι οποίοι βλέπουν κάθε φορά που πλησιάζει μια υποβολή προσφορών μια αλλαγή διοίκηησης που προξενεί καθυστερήσεις.

Αυτό συνέβη τον περασμένο Νοέμβριο, όταν μετά από το κλείσιμο της Ειδομένης για περισσότερο από έναν μήνα, υπήρξε η παραίτηση του επικεφαλής της ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Και με δεδομένο ότι οι αποκρατικοποιήσεις των ΤΡΑΙΝΟΣΕ και ΕΕΣΣΤΥ είναι άμεσα συνδεδεμένες μεταξύ τους, η όποια καθυστέρηση σημειώνεται σε μία από τις δύο, συμπαρασύρει και την άλλη. Είναι δε προφανές ότι η αλλαγή της διοίκησης οδηγεί σε καθυστερήσεις, καθώς κάθε φορά ζητείται πίστωση από τους νέους διοικούντες προκειμένου να ενημερωθούν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΡΑΙΝΟΣΕ Σπίρτζης ΕΕΣΣΤΥ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ