Χωρίς μετρό, ηλεκτρικό, τραμ σήμερα -«Χειρόφρενο» σε λεωφορεία και τρόλεϊ την Κυριακή - iefimerida.gr

Χωρίς μετρό, ηλεκτρικό, τραμ σήμερα -«Χειρόφρενο» σε λεωφορεία και τρόλεϊ την Κυριακή

(EUROKINISSI/ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χωρίς τα μέσα σταθερής τροχιάς θα μείνει η Αθήνα σήμερα και αύριο, καθώς το σαββατοκύριακο έχουν προγραμματιστεί κινητοποιήσεις εξαιτίας της ψήφισης του πολυνομοσχεδίου, την Κυριακή.

Από σήμερα ξεκινούν 48ωρη απεργία οι εργαζόμενοι στο μετρό, το τραμ και τον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο. Στο «χορό» των κινητοποιήσεων μπαίνουν από τα ξημερώματα της Κυριακής και τα λεωφορεία με τα τρόλεϊ, που θα μείνουν ακινητοποιημένα.

Κανονικά θα κινηθούν τα τρένα του ΟΣΕ και ο προαστιακός σιδηρόδρομος το Σαββατοκύριακο, καθώς η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών (ΠΟΣ) αποφάσισε να μην προχωρήσει σε κινητοποιήσεις, άμεσα, επειδή οι επιβάτες έχουν, ήδη, προμηθευτεί εισιτήρια για ταξίδια το Σάββατο και την Κυριακή.

Οι εργαζόμενοι σε όλους τους συγκοινωνιακούς φορείς θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Κυριακή, στις 17:00, στο Σύνταγμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μετρό λεωφορεία Απεργία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ