Πιάστηκε στη... φάκα 33χρονος που εξαπατούσε ηλικιωμένους με κόλπο - iefimerida.gr

Πιάστηκε στη... φάκα 33χρονος που εξαπατούσε ηλικιωμένους με κόλπο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εννέα ηλικιωμένους είχαν εξαπατήσει ένας 33χρονος άνδρας και 2 συνεργοί του στην Χαλκίδα.

Επίσης είχαν προσπαθήσει να εξαπατήσουν αλλά δεν τα κατάφεραν 2 ακόμη ηλικιωμένους. Οι δράστες «χτυπούσαν» σε διάφορες περιοχές της Εύβοιας, σε Χαλκίδα, Ερέτρια, Ψαχνά, Αμάρυνθο & Αλιβέρι. Ο 33χρονος έχει ήδη συλληφθεί ενώ οι αστυνομικοί αναζητούν τους συνεργούς του, έναν άνδρα και μία γυναίκα.

Αρχικά μάθαιναν πληροφορίες για τα θύματά τους και στη συνέχεια τα πλησίαζε ο 33χρονος. Τους έπειθε ότι συγγενικά τους πρόσωπα χρωστούσαν χρήματα και κατάφερναν να τους παίρνουν χρηματικά ποσά και χρυσαφικά.

Μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις, για να επιβεβαιώσουν και να ισχυροποιήσουν τις προθέσεις τους, επικοινωνούσαν τηλεφωνικά με το συγγενικό πρόσωπο του θύματος, ωστόσο στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής βρισκόταν ο συνεργός του 33χρονου.

Η συνολική λεία από την παράνομη δράση τους ξεπερνά τις 20.000 ευρώ, ενώ ο 33χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν την αστυνομία για παρόμοιες υποθέσεις

Την έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκίδας.

Πηγή: lamiastar

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αστυνομία Χαλκίδα απάτη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ