Γίνεται μεταμόσχευση μαλλιών το καλοκαίρι; - iefimerida.gr

Γίνεται μεταμόσχευση μαλλιών το καλοκαίρι;

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι ιδανική αυτή η περίοδος για εμφύτευση; Ο Δρ Αναστάσιος Βεκρής, πλαστικός χειρουργός και Επιστημονικός Διευθυντής της κλινικής Advanced Hair Clinics, μας λύνει όλες τις απορίες μας για την εμφύτευση μαλλιών.

Όσο πλησιάζει το καλοκαίρι πολλοί άνθρωποι θέλουν να ενισχύσουν την εμφάνισή τους, και να επαναφέρουν την πυκνότητα στα μαλλιά τους. Τους ανησυχεί όμως εάν το καλοκαίρι είναι η ιδανική περίοδος για να πραγματοποιήσουν την εμφύτευση μαλλιών. Θα επηρεαστεί το αποτέλεσμα από τη ζέστη και τον ήλιο; Θα μπορώ να πάω στη θάλασσα; Θα έχω σημάδια; Τα ευχάριστα νέα, όπως μας εξηγεί ο Δρ Βεκρής, είναι πως καμία από τις παραπάνω ανησυχίες δεν ισχύει στην πραγματικότητα.

Μεταμόσχευση μαλλιών με τη μέθοδο FUE

Η εμφύτευση μαλλιών με τη πιο σύγχρονη και αποτελεσματική μέθοδο FUE μπορεί να γίνει με ασφάλεια ακόμα και το καλοκαίρι καθώς μπορεί ο ενδιαφερόμενος να συνδυάσει την συνεδρία με τις διακοπές του. Σύμφωνα με τον Δρ Αναστάσιο Βεκρή, «Δεν υπάρχει εποχικότητα στην εμφύτευση μαλλιών. Οι μετεπεμβατικές οδηγίες είναι ίδιες για όλο τον χρόνο. Η μέθοδος FUE που εφαρμόζουμε αποκλειστικά στην κλινική Advanced Hair Clinics, είναι η πιο σύγχρονη και αποτελεσματική μέθοδος μεταμόσχευσης μαλλιών και είναι διακεκριμένη ως η ελάχιστα τραυματική και ανώδυνη τεχνική που υπάρχει σήμερα». Το μεγάλο πλεονέκτημα της μεθόδου μεταμόσχευση μαλλιών FUE, είναι ότι δεν αφήνει αντιαισθητικές ουλές και σημάδια όπως η παλαιότερη μέθοδος FUT ή Strip και το αποτέλεσμα είναι 100% φυσικό. Η FUE πραγματοποιείται με τη μεμονωμένη μεταφορά τριχοθυλακίων από τη δότρια περιοχή και την εμφύτευσή τους, ένα προς ένα, στην λήπτρια ζώνη όπου υπάρχει αραίωση. Ο ασθενής μπορεί να επανέλθει άμεσα στις δραστηριότητές του, ενώ όσον αφορά την καλοκαιρινή περίοδο, η θάλασσα και το κολύμπι επιτρέπονται μέσα σε λίγες ημέρες.

Ακούρευτη συνεδρία FUE (Unshaven FUE)

Η Advanced Hair Clinics είναι από τις λίγες κλινικές παγκοσμίως που εφαρμόζει με μεγάλη επιτυχία την τεχνική της ακούρευτης συνεδρίας ή Unshaven FUE, την παραλλαγή της σύγχρονης μεθόδου εμφύτευσης μαλλιών FUE. Πρόκειται για μια πρωτοποριακή τεχνική η οποία έχει ακριβώς την ίδια αποτελεσματικότητα με την μέθοδο FUE, με μοναδική διαφορά ότι δεν απαιτεί το ξύρισμα μικρής ζώνης μαλλιών από τη δότρια περιοχή, ο οποίος είναι ένας ανασταλτικός παράγοντας για πολλούς ανθρώπους. Σύμφωνα με τον Δρ. Βεκρή, εξαιτίας της ανάγκης πολλών ανθρώπων να επιστρέψουν άμεσα στις επαγγελματικές και κοινωνικές υποχρεώσεις τους, όπως άνθρωποι του θεάματος, πολιτικοί, VIP καθώς και γυναίκες, όπου το ξύρισμα το μαλλιών είναι απαγορευτικό, προτιμούν την ακούρευτη συνεδρία.

Τα ισχυρά σημεία της μεθόδου FUE

  • Ανώδυνη εφαρμογή
  • Χωρίς ουλές και σημάδια
  • 100% φυσικό και διακριτικό αποτέλεσμα
  • Ο ελάχιστα τραυματικός και επεμβατικός της χαρακτήρας που επιτρέπει την πραγματοποίηση της συνεδρίας υπό τοπική αναισθησία 
  • Είναι σχεδόν αναίμακτη, δεν απαιτείται χρήση διαθερμίας ή αιμόσταση, σε αντίθεση με την τεχνική FUT
  • Δεν υπάρχουν ράμματα και τομές, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν επιπλοκές 

Λίγα λόγια για την Advanced Hair Clinics

H Advanced Hair Clinics είναι η πλέον εξειδικευμένη κλινική μεταμόσχευσης μαλλιών και στον χώρο της διενεργούνται εκατοντάδες συνεδρίες με την μέθοδο FUE σε Έλληνες και ξένους ασθενείς. Ο πλαστικός χειρουργός Δρ Aναστάσιος Βεκρής, με εμπειρία χιλιάδων περιστατικών, εφαρμόζει με απτά επιτυχημένα αποτελέσματα την μέθοδο FUE καθώς έχει εξειδικευτεί στον τομέα της μεταμόσχευσης μαλλιών, έχει πραγματοποιήσει πληθώρα επεμβάσεων σε Ελλάδα και εξωτερικό και έχει εκπαιδεύσει πολλούς γιατρούς που πραγματοποιούν επεμβάσεις με την μέθοδο FUE, γεγονός που εγγυάται το 100% επιτυχίας της διαδικασίας με ένα απολύτως φυσικό τελικό αποτέλεσμα.

Info: Advanced Hair Clinics www.advancedhairclinics.gr Τηλ. (+30) 210 6980451

Γίνεται μεταμόσχευση μαλλιών το καλοκαίρι;  | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ