Καινούργιου-Σταθοκωστόπουλος διασκέδαζαν ξανά μαζί - iefimerida.gr

Καινούργιου-Σταθοκωστόπουλος διασκέδαζαν ξανά μαζί

Φωτογραφία: NDP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε κοινή παρέα βρέθηκαν πρόσφατα η Κατερίνα Καινούργιου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος.

Σύμφωνα με την Espresso, το πρώην ζευγάρι βρέθηκε σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί της παραλιακής, μαζί με φίλους τους και φαίνονταν να απολαμβάνουν την παρέα. Η παρουσιάστρια, όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, έμοιαζε πιο ενθουσιασμένη, ενώ ο επιχειρηματίας πιο ήρεμος και χαλαρός, ενώ συχνά πυκνά το βλέμμα του χανόταν στο γεμάτο αστέρια αθηναϊκό ουρανό.

Μάλιστα, κάποια στιγμή είχαν και κάποια τετ α τετ συζήτηση, με τον επιχειρηματία να ζητά ευγενικά από τους παπαράτσι που πλησίασαν για να τους φωτογραφίσουν, να αποχωρήσουν.

Σημειώνεται ότι το ζευγάρι χώρισε πριν μερικούς μήνες και λίγο αργότερα έδωσε μια ακόμη ευκαιρία στη σχέση του χωρίς όμως, όπως φάνηκε, να τα καταφέρουν να δώσουν νέα πνοή στη σχέση τους. Το ζευγάρι χώρισε οριστικά λίγο αργότερα, με τον επιχειρηματία να ανοίγει νέο κεφάλαιο στη ζωή του, αφού πριν λίγες ημέρες πόσταρε φωτογραφίες από το ταξίδι του στην Κωνσταντινούπολη με την Λευκοθέα Καβρουλάκη και την Κατερίνα Καινούργιου να σβήνει ακόμη και το τατουάζ με τα αρχικά του πρώην συντρόφου της που είχε στον καρπό της.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ