Ο μόνος επιζών από τα μέλη των τρομοκρατικών ομάδων που πραγματοποίησαν τις επιθέσεις της 13ης Νοεμβρίου στο Παρίσι, ο Σαλάχ Αμπντεσλάμ, έφθασε στο δικαστικό μέγαρο του Παρισιού, όπου θα ανακριθεί για πρώτη φορά από τους αντιτρομοκρατικούς εισαγγελείς, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες.
Ο Αμπντεσλάμ μεταφέρθηκε νωρίς το πρωί από το κελί του στη φυλακή υψίστης ασφαλείας του Φλερί-Μεροζίς και η φάλαγγα των αυτοκινήτων έφθασε λίγο μετά τις 07.15 στο δικαστικό μέγαρο για μία σημαντική για τη συνέχεια της έρευνας ανακριτική διαδικασία.
![Στους ανακριτές ο Αμπντεσλάμ -Μεταφέρθηκε στο δικαστικό μέγαρο του Παρισιού [εικόνες] | iefimerida.gr 0](/sites/default/files/styles/in_article/public/archive-files/megaro_6.jpg?itok=yoTHgUA5)
![Στους ανακριτές ο Αμπντεσλάμ -Μεταφέρθηκε στο δικαστικό μέγαρο του Παρισιού [εικόνες] | iefimerida.gr 1](/sites/default/files/styles/in_article/public/archive-files/megaro1_5.jpg?itok=MGiSbpKt)
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο