Αιγύπτιος υπουργός: Το πιθανότερο είναι ότι πρόκειται για τρομοκρατικό χτύπημα - iefimerida.gr

Αιγύπτιος υπουργός: Το πιθανότερο είναι ότι πρόκειται για τρομοκρατικό χτύπημα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνέντευξη τύπου για τη συντριβή του αεροσκάφους της EgyptAir έδωσε πριν από λίγο και ο υπουργός Αεροπορίας της Αιγύπτου.

Ο Σερίφ Φάθι είπε αρχικά ότι το ενδεχόμενο τρομοκρατικής επίθεσης ή του τεχνικού προβλήματος δεν μπορεί να αποκλειστούν ως πιθανές αιτίες συντριβής, αλλά προς το τέλος της συνέντευξης και κάτω από την πίεση των δημοσιογράφων παραδέχτηκε ότι το ενδεχόμεο της τρομοκρατίας είναι πιο πιθανό από την τεχνική βλάβη.

Ακόμη, ο Αιγύπτιος υπουργός ανέφερε ότι έρευνες επικεντρώνονται κοντά στην Κάρπαθο (δεν είχαν βρεθεί ακόμη τα συντρίμμια).

Ανέφερε ακόμη ότι δεν είχε γίνει γνωστό κάποιο πρόβλημα ασφαλείας με κάποιους από τους επιβάτες και επέμεινε ότι τα ταξίδια προς την Αίγυπτο παραμένουν ασφαλή.

Αιγύπτιος υπουργός: Το πιθανότερο είναι ότι πρόκειται για τρομοκρατικό χτύπημα | iefimerida.gr 0

Στην ερώτηση για το αν είχε αυξηθεί η τρομοκρατική απειλή πριν το αεροπορικό δυστύχημα ο Φάθι αρκέστηκε να απαντήσει πως αυτό δεν το γνωρίζει.

Ο Αιγύπτιος υπουργός επιβεβαίωσε ακόμη ότι το Airbus είχε κάνει μια στάση στην Τυνησία πριν αναχωρήσει για Παρίσι από όπου λίγες ώρες αργότερα απογειώθηκε για Κάιρο.

Ο Φάθι ανέφερε ακόμη δεν μπορούν να εξαχθούν συμπεράσματα από τις μαρτυρίες ορισμένων ότι είδαν λάμψεις στον ουρανό κατά την εξαφάνιση του αεροσκάφους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ EgyptAir Airbus αεροσκάφος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ