Χωρίς προπονητή η ΑΕΚ ξαφνικά - Υπερκόπωση ο Μανωλάς - iefimerida.gr

Χωρίς προπονητή η ΑΕΚ ξαφνικά - Υπερκόπωση ο Μανωλάς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η εικόνα του Στέλιου Μανωλά μετά τη λήξη του τελικού με τον Ολυμπιακού ήταν ίσως ένα προμήνυμα. Ο υπηρεσιακός προπονητής της ΑΕΚ υποβλήθηκε σε εξετάσεις αφού αισθάνθηκε αδιαθεσία, με τους γιατρούς να κάνουν λόγο για υπερκόπωση.

Ήταν φανερό από την πρώτη στιγμή που τελείωσε ο τελικός, ότι ο Στέλιος Μανωλάς είχε καταβληθεί από το άγχος της περίστασης. Ένα άγχος που καθημερινά, όσοι των βίωναν από κοντά, γινόταν ολοένα και μεγαλύτερο με αποτέλεσμα να λυγίσει μετά το τέλος του αγώνα. Το είπε και ο ίδιος άλλωστε στη συνέντευξη Τύπου, ότι αντιμετώπιζε ένα προσωπικό πρόβλημα.

Ο Μανωλάς υποβλήθηκε σε εξετάσεις οι οποίες έδειξαν υπερκόπωση και οι γιατροί του συνέστησαν ξεκούραση τουλάχιστον πέντε ημερών. Η ΠΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία ενημέρωσε και επίσημα για την περιπέτεια της υγείας του Μανωλά.

«Ο προπονητής της ομάδας μας, Στέλιος Μανωλάς, υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις εξαιτίας αδιαθεσίας την οποία αισθάνθηκε και οι γιατροί τού συνέστησαν αποχή από κάθε δραστηριότητα για πέντε τουλάχιστον ημέρες, λόγω υπερκόπωσης. Εννοείται ότι για την ΑΕΚ αυτό που προέχει είναι η υγεία του ανθρώπου, που αποτελεί σύμβολο για την ομάδα μας και την οδήγησε στην κατάκτηση του Κυπέλλου κάτω από τις πιο δύσκολες συνθήκες. Στον αγώνα με τον Πανιώνιο την ομάδα θα καθοδηγήσει ο συνεργάτης του Στέλιου Μανωλά, Νίκος Παναγιωτάρας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, λίγο αργότερα ο Δημήτρης Μελισσανίδης ενημερώθηκε για το γεγονός και είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Μανωλά, ζητώντας του να ξεκουραστεί όσο χρειάζεται λέγοντάς του χαρακτηριστικά «Μην ασχολείσαι με τίποτα και μη σε νοιάζει τίποτα. Μόνο εσύ με νοιάζεις. Η υγεία σου. Κάνε ότι σου είπαν οι γιατροί».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στελιος μανωλας αεκ προπονητής
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ