Πτήση EgyptAir: Το αεροσκάφος δέχθηκε επίθεση, λέει Γάλλος εμπειρογνώμων - iefimerida.gr

Πτήση EgyptAir: Το αεροσκάφος δέχθηκε επίθεση, λέει Γάλλος εμπειρογνώμων

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η εξαφάνιση του αεροσκάφους της EgyptAir είναι «σχεδόν βέβαιο» ότι οφείλεται σε επίθεση, υποστηρίζει Γάλλος εμπειρογνώμων!

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Europe 1, ο Ζαν-Πολ Τροαντέκ, πρώην επικεφαλής της γαλλικής Μονάδας Διερεύνησης Αεροπορικών Ατυχημάτων, είπε ότι είναι «σχεδόν βέβαιος» πως η εξαφάνιση οφείλεται «σε επίθεση».

Ο κ. Τροαντέκ, που θεωρείται από τους αξιόπιστους ερευνητές ατυχημάτων στον χώρο της αεροπλοΐας, όπως αναφέρει η Mirror, είπε επίσης ότι το γεγονός πως δεν υπήρχε από την πλευρά του πιλότου ειδοποίηση έκτακτης ανάγκης σηματοδοτεί ότι «είχαμε ένα βίαιο γεγονός».

«Ενα τεχνικό πρόβλημα, μια φωτιά ή μια βλάβη στον κινητήρα δεν προκαλεί άμεσα ατύχημα και το πλήρωμα έχει τον απαραίτητο χρόνο για να αντιδράσει», είπε ο Τροαντέκ.

«Το πλήρωμα δεν ανέφερε τίποτα, κανείς τους δεν αντέδρασε, οπότε μιλάμε πιθανότατα για ένα βίαιο συμβάν και μπορούμε σίγουρα να σκεφτούμε πως πρόκειται για επίθεση», κατέληξε ο Γάλλος ειδικός.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ