Αιγύπτιος πρωθυπουργός για EgyptAir: Ολα τα ενδεχόμενα ανοιχτά -Και της τρομοκρατίας - iefimerida.gr

Αιγύπτιος πρωθυπουργός για EgyptAir: Ολα τα ενδεχόμενα ανοιχτά -Και της τρομοκρατίας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το αιγυπτιακό πρακτορείο ειδήσεων αναφέρει ότι ο πρωθυπουργός Σερίφ Ισμαήλ είπε ότι δεν μπορεί να αποκλείσει κανένα ενδεχόμενο για το τι συνέβη με το αεροσκάφος της EgyptAir.

Αυτή τη ερωτήθηκε για το αν φοβάται το ενδεχόμενο τρομοκρατικής επίθεσης

Κανένα ενδεχόμενο δεν αποκλείεται ανέφερε ο Αιγύπτιος πρωθυπουργός Σερίφ Ισμαήλ όταν ρωτήθηκε αν πίσω από την εξαφάνιση του αεροσκάφους της EgyptAir υπάρχει τρομοκρατικό χτύπημα.

Σύμφωνα με το αιγυπτιακό πρακτορείο ειδήσεων ο Ισμαήλ είπε ακόμη ότι ο πιλότος δεν εξέπεμψε σήμα κινδύνου, υπήρχε όμως κάποιο σήμα από το αεροπλάνο, αναφερόμενος προφανώς σε αυτό που κατά ορισμένες πληροφορίες εκπέμφθηκε δυο ώρες μετά την εξαφάνιση του Airbus (ο αιγυπτιακός στρατός αρνείται ότι υπήρχε κάποιο τέτοιο σήμα, ενώ ειδικοί εκτιμούν ότι αν υπήρχε είτε πρόκειται από άλλο σκάφος στην περιοχή, είτε από κάποια συσκευή του αεροπλάνου που έστειλε το σήμα καθώς ήρθε σε επαφή με το νερό).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ EgyptAir Airbus αεροσκάφος αεροπλάνο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ