Πρώτο τζάμπολ στους τελικούς της Α1 - Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός για τον τίτλο στο ΣΕΦ - iefimerida.gr

Πρώτο τζάμπολ στους τελικούς της Α1 - Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός για τον τίτλο στο ΣΕΦ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός μπαίνουν στο παρκέ απόψε (19:30, ΟΤΕ Sport 4) για το πρώτο μεταξύ τους τζάμπολ στους τελικούς της Α1.

Η 11η συνεχόμενη μάχη τους για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ξεκινά απόψε για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ. Οι δύο «αιώνιοι», όπως αναμενόταν, έφτασαν στους τελικούς, με τον νικητή να κρίνεται στις 3 νίκες και τους ερυθρόλευκους να έχουν το πλεονέκτημα έδρας.

Στον Ολυμπιακό, ο Ντι Τζέι Στρόμπερι είναι έτοιμος να ενισχύσει την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, ο οποίος θα στηρίξει πολλά στην σκληρή άμυνα της ομάδας του.

Από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Βλάντο Γιάνκοβιτς όμως ο Δημήτρης Διαμαντίδης ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον προσαγωγό και θα αγωνιστεί κανονικά.

Οσον αφορά την παράδοση των δύο ομάδων, ο Παναθηναϊκός προηγείται σε νίκες στους τελικούς με 37 έναντι 28 του Ολυμπιακού. Η ομάδα που είχε πλεονέκτημα έδρας κατέκτησε τον τίτλο στις 10 από τις 15 φορές. Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε τον τίτλο στις επτά από τις έντεκα περιπτώσεις που είχε το πλεονέκτημα έδρας, ενώ ο Παναθηναϊκός έφτασε στην κούπα τέσσερις φορές από τις συνολικά εννιά που είχε μειονέκτημα έδρας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Παναθηναϊκός τελικοί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ