Στην κυβέρνηση τρέχουν για να κλείσει η αξιολόγηση -Μικρό καλάθι για το χρέος - iefimerida.gr

Στην κυβέρνηση τρέχουν για να κλείσει η αξιολόγηση -Μικρό καλάθι για το χρέος

Το βλέμμα στραμμένο στην ολοκλήρωση της αξιολόγησης και στις αποφάσεις για τη διευθέτηση του χρέους έχει ο πρωθυπουργός ενόψει και της καθοριστικής συνεδρίασης του Eurogroup στις 24 Μαΐου.

Μαξίμου και οικονομικό επιτελείο εξακολουθούν να δίνουν μια «αθόρυβη μάχη» για το θετικό φινάλε των συνομιλιών, προσβλέποντας στην εκταμίευση της δόσης που θα δώσει ώθηση στην πραγματική οικονομία. Για το λόγο αυτό δεν σταματούν οι συνεννοήσεις και η ανταλλαγή στοιχείων σε επίπεδο τεχνικών κλιμακίων.

Στο Μαξίμου παρακολουθούν ΔΝΤ και ευρωπαίους για το χρέος
Για το χρέος, πάντως, κανείς από το κυβερνητικό στρατόπεδο δεν μιλά με σαφήνεια για το ποια είναι η πρόταση της Αθήνας. Αρκούνται στο να χαρακτηρίζουν «φιλόδοξη» την πρόταση του ΔΝΤ και με δεδομένο ότι Ευρωπαίοι στυλώνουν τα πόδια, παρακολουθούν προς ώρας τις εξελίξεις. «Περιμένουμε να δούμε που θα κάτσει τελικά η μπίλια», έλεγε στο iefimerida.gr κυβερνητική πηγή.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μέγαρο Μαξίμου χρέος αξιολόγηση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ