Το πιο μακρινό delivery: Σουβλάκι «ταξίδεψε» 3.641 χιλιόμετρα από Ελλάδα στη Βρετανία [εικόνες&βίντεο] - iefimerida.gr

Το πιο μακρινό delivery: Σουβλάκι «ταξίδεψε» 3.641 χιλιόμετρα από Ελλάδα στη Βρετανία [εικόνες&βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αυτή τη γευστική έκπληξη ο καλοφαγάς Ανδρέας Τσιρτσίκος δεν θα την ξεχάσει ποτέ μια και έγινε αποδέκτης του μεγαλύτερου διευρωπαϊκού delivery που έγινε ποτέ.

Μια πίτα με σουβλάκι «ταξίδεψε» 3.641 χιλιόμετρα ξεκινώντας από το Κρανίδι της Πελοποννήσου μέχρι την πόλη Hull της Βρετανίας.

Το πιο μακρινό delivery: Σουβλάκι «ταξίδεψε» 3.641 χιλιόμετρα από Ελλάδα στη Βρετανία [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 0

Το delivery το ανέλαβε ο 31χρονος αδερφός του Αλέξανδρος οποίος αφού πείραζε όλο το Πάσχα τον αδελφό που είχε μείνει στη Βρετανία με φωτογραφίες από γευστικά σουβλάκια αποφάσισε να του κάνει μια έκπληξη.

Το πιο μακρινό delivery: Σουβλάκι «ταξίδεψε» 3.641 χιλιόμετρα από Ελλάδα στη Βρετανία [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 1

Οπως δήλωσε στη Daily Mail ο Ανδρέας, η πίτα σουβλάκι που «ταξίδευε» κάτι παραπάνω από μια ολόκληρη μέρα έφτασε στη Βρετανία κρύα αλλά γευστική μια και μοσχοβολούσε τζατζίκι.

Πηγή: Daily Mail

Πηγή φωτογραφιών: Daily Mail

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Διευρωπαϊκό delivery πίτα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ