Ομηρία σε τράπεζα της Μόσχας -Νεκρός ο δράστης - iefimerida.gr

Ομηρία σε τράπεζα της Μόσχας -Νεκρός ο δράστης

©L!FE
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ομηροι ενός οπλισμένου άνδρα βρέθηκαν 8 άτομα σε τράπεζα της Μόσχας, με την ομηρία να λήγει με τον δράστη νεκρό από πυρά αστυνομικών.

Ειδική ομάδα, που είχε σπεύσει στο σημείο, αφού πραγματοποιήσε έφοδο, πυροβόλησε και σκότωσε τον ληστή, μετά την απελευθέρωση των ομήρων, από τους οποίους κανείς δεν έχει τραυματιστεί.

«Ο ύποπτος αντιστάθηκε και πυροβολήθηκε», δήλωσε πηγή της αστυνομίας στο RIA.

Νωρίτερα, αστυνομικές πηγές ανέφεραν στο πρακτορείο Interfax πως αυτόπτες μάρτυρες είδαν έναν άνδρα να μπαίνει στο υποκατάστημα της τράπεζας, κρατώντας κάτι που έμοιαζε με πιστόλι και ζήτησε από τους ταμίες να αδειάσουν το θησαυροφυλάκιο.

Οι υπάλληλοι πάτησαν αμέσως το κουμπί πανικού, με τον ληστή να οχυρώνεται σε ένα από τα γραφεία κρατώντας τουλάχιστον 6 ομήρους.

Αρχικά, σύμφωνα με την αστυνομία της Μόσχας πέντε όμηροι απελευθερώθηκαν, εκτιμώντας πως μέσα στην τράπεζα βρίσκονται ακόμα 3.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ομηρία τράπεζα Μόσχα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ