Τα ΚΤΕΛ ζητούν αποζημίωση 4,5 εκατ. ευρώ από εταιρία πορνό - iefimerida.gr

Τα ΚΤΕΛ ζητούν αποζημίωση 4,5 εκατ. ευρώ από εταιρία πορνό

ΚΤΕΛ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ποσό των 4,5 εκατομμυρίων ευρώ ζητούν οι υπεύθυνοι του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης από την εταιρία παραγωγής ταινιών πορνό Sirina productions, με αφορμή ταινία ερωτικού περιεχομένου, η οποία γυρίστηκε μέσα σε λεωφορείο που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη - Αθήνα.

Στην αγωγή που κατέθεσαν οι υπεύθυνοι του ΚΤΕΛ, υποστηρίζουν ότι υπέστησαν ηθική βλάβη, καθώς το θέμα προβλήθηκε μέσα από τα μίντια με τίτλους όπως «Όργια στο ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης».

Το θέμα είχε δημοσιοποιηθεί στις αρχές Οκτωβρίου, με δημοσιεύματα τότε να υποστηρίζουν ότι τόσο οι επιβάτες, όσο και ο οδηγός δεν είχαν ιδέα για τα γυρίσματα που επρόκειτο να λάβουν χώρα μέσα στο λεωφορείο.

Πάντως, η αντίθετη πλευρά, υποστηρίζει ότι νοίκιασε το λεωφορείο, το οποίο την ώρα των γυρισμάτων δεν εκτελούσε κανονικό δρομολόγιο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ