H UEFA επέλεξε την Αθήνα - Εδώ θα γίνει η εκλογή του νέου προέδρου - iefimerida.gr

H UEFA επέλεξε την Αθήνα - Εδώ θα γίνει η εκλογή του νέου προέδρου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην Αθήνα θα εκλεγεί ο αντικαταστάτης του Μισέλ Πλατινί στην προεδρία της UEFA όπως αποφάσισε η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία.

Στις 13 και 14 Σεπτεμβρίου, τα 55 μέλη της UEFA θα εκλέξουν τον νέο πρόεδρο της UEFA στην Ελλάδα, όπως επιβεβαίωσε η εκτελεστική επιτροπή της UEFA.

Μετά την παραίτηση του Μισέλ Πλατινί από τον προεδρικό θώκο, λόγω του αποκλεισμού του από κάθε αθλητική δραστηριότητα για 4 χρόνια, εξαιτίας της εμπλοκής του στα σκάνδαλα της FIFA, τα μέλη της UEFA καλούνται να εκλέξουν τον νέο ισχυρό άνδρα της ομοσπονδίας, ο οποιος αυτόματα θα γίνει και αντιπρόεδρος της FIFA.

Ο νέος πρόεδρος που θα εκλεγεί θα είναι στην προεδρία μέχρι τον Μάρτιο του 2019, ενώ θα λάβει και τον ρόλο του αντιπροέδρου στη FIFA. Ανάμεσα στους υποψήφιους αναμένεται να είναι ο Θεόδωρος Θεοδωρίδης, ο Ισπανός Ανχελ Μαρία Βιγιάρ και ο Ολλανδός Μίχαελ Φαν Πράαγκ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ UEFA πρόεδρος Εκλογές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ