Δημοσιογράφος του Alpha δέχτηκε επίθεση με καλάζνικοφ - iefimerida.gr

Δημοσιογράφος του Alpha δέχτηκε επίθεση με καλάζνικοφ

Γιώργος Σφακιανάκης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Ξινή» βγήκε στο δημοσιογράφο του Alpha Γιώργο Σφακιανάκη η εξυπηρέτηση που έκανε σε φίλο του περιπτερά, καθώς έπεσε θύμα ληστών με καλάζνικοφ, σε κεντρικό δρόμο της παραλιακής.

Ο δημοσιογράφος κρατούσε τη βραδινή βάρδια στο περίπτερο του φίλου του, όταν ένα παλιό αυτοκίνητο με τέσσερις επιβάτες σταμάτησε μπροστά του και δύο κουκουλοφόροι βγήκαν από μέσα, ζητώντας του με την απειλή των καλάσνικοφ να τους δώσει τις εισπράξεις, απειλώντας τον ότι σε διαφορετική περίπτωση θα τον σκότωναν.

«Ένιωθα το παγωμένο μέταλλο στο κεφάλι μου. Με έβριζαν χυδαία και μου έλεγαν: θα σε σκοτώσουμε ρε. Δώσε μας τα λεφτά. Με ανάγκασαν να κατεβάσω το παντελόνι μου και έψαξαν για χρήματα στο εσώρουχό μου και με χτύπησαν στην κοιλιά με το πίσω μέρος του όπλου. Αφού άδειασαν το ταμείο έβαλαν σε μεγάλη τσάντα κούτες με τσιγάρα», είπε ο δημοσιογράφος στην εφημερίδα Espresso.

Για καλή του τύχη, την ώρα της επίθεσης ο δημοσιογράφος μιλούσε στο τηλέφωνο με την φίλη του ηθοποιό Πέννυ Σταθάκη, η οποία άκουσε τα όσα διαδραματίζονταν και κάλεσε την αστυνομία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ