Ενταση στην Αμφίπολη: Ο δήμαρχος εμπόδισε την επίσκεψη του Αμερικανού πρέσβη με γκρέιντερ! - iefimerida.gr

Ενταση στην Αμφίπολη: Ο δήμαρχος εμπόδισε την επίσκεψη του Αμερικανού πρέσβη με γκρέιντερ!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενταση επικράτησε στην Αμφίπολη, όταν ο Αμερικανός πρέσβης, συνοδευόμενος από τον περιφερειάρχη Απ. Τζιτζικώστα, θέλησε να επισκεφτεί τον τύμβο Καστά.

Ο δήμαρχος της περιοχής Κ. Μελίτος, που εκείνη την στιγμή ήταν παρών σε έργα που γίνονταν στο δρόμο που οδηγεί στον τύμβο, ο οποίος ήταν κλειστός, είδε έκπληκτος ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις να συνοδεύουν τον αξιωματούχο αφού ο ίδιος δεν είχε ενημερωθεί για την επίσκεψη.

Έτσι αποφάσισε να μη σταματήσει τα έργα που βρισκόταν σε εξέλιξη κρατώντας αποκλεισμένο τον δρόμο δίνοντας εντολή στο γκεέιντερ που έσκαβε για να τοποθετηθούν σωλήνες να συνεχίσει κανονικά τις εργασίες. Χρειάστηκε να παρέμβει ο περιφερειάρχης Α.Τζιτζικώστας ζητώντας από τον δήμαρχο να δείξει κατανόηση και να αποσύρει το μηχάνημα από τον δρόμο για να περάσει ο Αμερικανός πρέσβης και να επισκεφτεί τον τύμβο Καστά.

Ενταση στην Αμφίπολη: Ο δήμαρχος εμπόδισε την επίσκεψη του Αμερικανού πρέσβη με γκρέιντερ! | iefimerida.gr 0

Πηγή: seleo.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ