Η Μιράντα Κερ έχει μία ντουλάπα-όνειρο: Γεμάτη από Hermes, Gucci και Louis Vuitton [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Μιράντα Κερ έχει μία ντουλάπα-όνειρο: Γεμάτη από Hermes, Gucci και Louis Vuitton [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι γνωστή για το σικ στιλ της και αυτό φαίνεται κάθε φορά που κάνει μία βόλτα στους δρόμους της Νέας Υόρκης ή εμφανίζεται στο κόκκινο χαλί. Είναι λογικό, λοιπόν, η Μιράντα Κερ να έχει μία γκαρνταρόμπα- όνειρο.

Η ίδια καλωσόρισε στο σπίτι της τη fashion editor της Βρετανικής Vogue και της έδειξε τι έχει στη ντουλάπα της.

Και ενώ στην αρχή, το πρώην μοντέλο της Victoria Secret μας έδειχνε κομμάτια από την ντουλάπα της που έχουμε όλες, όπως τζιν και σακάκια, η συνέχεια μας έκανε να ζηλέψουμε.

Εκτός ότι έχει περίπου 10 ράφια με αμέτρητα παπούτσια, από γόβες μέχρι mules και πέδιλα, τα ρούχα της είναι μόνο επώνυμα.

Η Μιράντα έδειξε στην κάμερα πόσο λατρεύει τα all time classic σακάκια του οίκου Chanel και πόσα πολλά Hermes φουλάρια έχει.

Συνέχεια είχαν τα μοναδικά floral φορέματα του οίκου Gucci, τα τσαντάκια της Luis Vuitton που είχαντο ίδιο σχέδιο, άλλο χρώμα και γενικά η μεγάλη συλλογή της από τσάντες και παπούτσια.

Το τελειωτικό χτύπημα ήρθε με ένα απίστευτο κόκκινο μάξι φόρεμα, καθώς και ένα μαύρο floral dress το οποίο θα φορούσε σε μία βραδινή της έξοδο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Miranda Kerr ντουλάπα ρούχα γυναίκα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ