Κάννες: Εκλεψε τις εντυπώσεις η ελληνική παρουσία -Στα καλύτερά της η Νταϊάνα Ρος - iefimerida.gr

Κάννες: Εκλεψε τις εντυπώσεις η ελληνική παρουσία -Στα καλύτερά της η Νταϊάνα Ρος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Άρωμα Ελλάδας την Τρίτη στις Κάννες, με μία γαλλοελληνική συμπαραγωγή που έχει γυριστεί σχεδόν εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα.

Πρόκειται για το φιλμ «Γυρίζοντας τον Κόσμο» από τις αδελφές Ντελφίν και Μιριέλ Κουλέν.
Κατά την παρουσίαση της ταινίας, σε δημοσιογράφους και παραγωγούς από όλο τον κόσμο, ο παραγωγός Ντενί Φρεντ, μίλησε για επιμονή των Ελλήνων παραγωγών να κάνουν ταινίες, σε μια χώρα που βρίσκεται σε δεινή κατάσταση. Ο Φρεντ, ευχαρίστησε τους Έλληνες κινηματογραφιστές και τους προέτρεψε να επιδιώκουν τις συμπαραγωγές και να παράγουν ταινίες που «Γυρίζουν τον κόσμο» όπως ο τίτλος του εν λόγω φιλμ.

Κάννες: Εκλεψε τις εντυπώσεις η ελληνική παρουσία -Στα καλύτερά της η Νταϊάνα Ρος | iefimerida.gr 0

Οι ηρωίδες του φιλμ, οι 25χρονες Ορόρ και Μαρίν, είναι δυο Γαλλίδες στρατιωτίνες. Τις υποδύονται οι Αριάν Λαμπέντ (μούσα του Λάνθιμου) και Στεφανί Σοκολίνσκι, που επιστρέφουν από το Αφγανιστάν και περνούν τρεις μέρες αποσυμπίεσης σ’ ένα ξενοδοχείο πέντε αστέρων στην Κύπρο (με γυρίσματα στη Ρόδο).
Στο καστ συμμετέχουν ο Μάκης Παπαδημητρίου και ο Ανδρέας Κωνσταντίνου.

Κάννες: Εκλεψε τις εντυπώσεις η ελληνική παρουσία -Στα καλύτερά της η Νταϊάνα Ρος | iefimerida.gr 1

Φωτογραφία ΑΠΕ: H Αριάν Λαμπέρτ με τους συντελεστές στο κόκκινο χαλι
Η ταινία παρουσιάστηκε στο διαγωνιστικό τμήμα «Ένα κάποιο βλέμμα» της 69ης διοργάνωσης του Φεστιβάλ.

Ο τρόμος του Ολιβιέ Ασάγιας
Η χθεσινή μέρα ήταν του Ολιβιέ Ασάγιας με μία θρίλερ, που αγγίζει τον τρόμο. Το «Personal Shopper» με ηρωίδα τη Μορίν που υποδύεται η Κρίστεν Στιούαρτ. Είναι μια Αμερικανίδα στο Παρίσι, που δουλεύει ως personal shopper για μια κακομαθημένη σταρ, πάσχει απο μία σπάνια καρδιακή δυσμορφία και παράλληλα προσπαθεί να επικοινωνήσει με το νεκρό αδελφό της.

Κάννες: Εκλεψε τις εντυπώσεις η ελληνική παρουσία -Στα καλύτερά της η Νταϊάνα Ρος | iefimerida.gr 2

Ολιβιέ Ασάγιας με την πρωταγωνίστρια του Κρίστεν Στιούαρτ
Ο σκηνοθέτης φωτογραφήθηκε για ώρα στο κόκκινο χαλί και μίλησε σε πολλά Δίκτυα, ωστόσο οι θεατές που παρακολουθήσαν την ταινία του, του χάλασαν τη διάθεση, μιας και κάποιοι αποδοκίμασαν την προσπάθεια του.

Η Νταϊάνα Ρος στο μεγάλο πάρτι του φεστιβάλ
Στις Κάννες και η disco queen Νταϊάνα Ρος με όλες της τις επιτυχίες, σε ένα πολύχρωμο πάρτι που είχε θέμα τη ζούγκλα. Εκλεκτοί καλεσμένοι, ζηλευτά ρούχα και άφθονη σαμπάνια.

Κάννες: Εκλεψε τις εντυπώσεις η ελληνική παρουσία -Στα καλύτερά της η Νταϊάνα Ρος | iefimerida.gr 3


Το συγκεκριμένο πάρτι, είναι το μεγάλο γεγονός του φεστιβάλ, που πραγματοποιεί ο οίκος Chopard, ο μεγάλος χορηγός των κοσμημάτων για τις εντυπωσιακές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί, αλλά και του βραβείου Χρυσός Φοίνικας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κάννες ΟΛιβιέ Ασάγιας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ