Υπό κατάληψη το γραφείο του Πάρι Κουκουλόπουλου από την ΠΟΕ-ΟΤΑ - iefimerida.gr

Υπό κατάληψη το γραφείο του Πάρι Κουκουλόπουλου από την ΠΟΕ-ΟΤΑ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κατάληψη κάνουν αυτήν την ώρα οι συνδικαλιστές της ΠΟΕ-ΟΤΑ, στο γραφείο του Πάρι Κουκουλόπουλου στο υπουργείο Εσωτερικών, διαμαρτυρόμενοι για τις περικοπές στους μισθούς τους από το ενιαίο μισθολόγιο και την ένταξη των εργαζομένων στους δήμους στην εργασιακή εφεδρεία.

Οι συνδικαλιστές ζητούν να συναντηθούν με τον νέο υπουργό Εσωτερικών, Τάσο Γιαννίτση, για να του εκφράσουν τα αιτήματά τους και, όπως τονίζουν δεν πρόκειται να αποχωρήσουν αν δεν κλειστεί ραντεβού.

Παράλληλα, η ομοσπονδία των εργαζομένων στους δήμους ετοιμάζει νέες κινητοποιήσεις την επόμενη εβδομάδα, όπως προανήγγειλε Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΠΟΕ - ΟΤΑ δρομολογούνται νέες κινητοποιήσεις για την ερχόμενη εβδομάδα, η ακριβής ημερομηνία των οποίων θα γίνει τις επόμενες ημέρες γνωστή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ