Διορία μέχρι την Παρασκευή για όσους έβγαλαν χρήματα στο εξωτερικό - iefimerida.gr

Διορία μέχρι την Παρασκευή για όσους έβγαλαν χρήματα στο εξωτερικό

χρήματα εξωτερικό
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όσοι έχουν βγάλει τα χρήματα τους στο εξωτερικό έχουν προθεσμία μέχρι την Παρασκευή για να δικαιολογήσουν την προέλευση τους, διαφορετικά θα δουν τα ονόματά τους δημοσιοποιημένα στην ιστοσελίδα του υπουργείου Οικονομικών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου οι πολίτες θα πρέπει να επικοινωνήσουν με την αρμόδια υπηρεσία και να κάνουν γνωστό, πόσα χρήματα ακριβώς έχουν καταθέσει σε τράπεζες του εξωτερικού αλλά και τον τρόπο με τον οποίο τα απέκτησαν.

Παράλληλα όπως έκανε γνωστό ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος, η Ελλάδα αναμένεται τις επόμενες ημέρες, να υπογράψει προσύμφωνο με την Ελβετία προκειμένου, Eλληνες καταθέτες της Ελβετίας, είτε να πληρώσουν το φόρο που τους αναλογεί κρατώντας την ανωνυμία τους, είτε να δημοσιοποιούνται τα ονόματά τους και να υπόκεινται στον έλεγχο των ελληνικών αρχών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ