Ανθρωπος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο ΟΑΚΑ - Για δύο παίκτες του Ολυμπιακού - iefimerida.gr

Ανθρωπος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο ΟΑΚΑ - Για δύο παίκτες του Ολυμπιακού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανθρωπος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρέθηκε στις κερκίδες του ΟΑΚΑ προκειμένου να παρακολουθήσει ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, στον τελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Οπως αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η εφημερίδα «Γαύρος», η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έστειλε στην Αθήνα έναν εκ των σκάουτερ του συλλόγου προκειμένου να τσεκάρει από κοντά τον Κώστα Φορτούνη και τον Αρτούρ Μαζουακού.

Οι δύο ποδοσφαιριστές βρίσκονται στις σημειώσεις αρκετών συλλόγων της Πρέμιερ Λιγκ, με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να είναι η τελευταία που φαίνεται να ενδιαφέρεται για την απόκτησή τους.

Πάντως στις άδειες κερκίδες του ΟΑΚΑ, βρέθηκαν μάνατζερ αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων, οι οποίοι θέλησαν να δουν από κοντά ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων αφού τόσο η ΑΕΚ όσο και ο Ολυμπιακός διαθέτουν ποιοτικούς ποδοσφαιριστές νεαρής ηλικίας, οι οποίοι είναι λογικό να βρίσκονται στο μεταγραφικό στόχαστρο συλλόγων του εξωτερικού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ