Εγκλημα στην Πεντέλη: Ο 20χρονος ήξερε τον δολοφόνο του -Η τραγική ειρωνεία - iefimerida.gr

Εγκλημα στην Πεντέλη: Ο 20χρονος ήξερε τον δολοφόνο του -Η τραγική ειρωνεία

Φωτογραφία: Sooc
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Ηξερε τον δολοφόνο του», εκτιμούν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. για την περίεργη υπόθεση δολοφονίας του 20χρονου στην Πεντέλη.

Η ΕΛ.ΑΣ. εκτιμά ότι ο άτυχος 20χρονος πήγε με τη θέλησή του στο σημείο όπου βρέθηκε δολοφονημένος, σε ένα πλάτωμα του δρόμου στη λεωφόρο Διονύσου στην κατεύθυνση προς Νέα Μάκρη, 100 μέτρα μετά την πηγή.

Ο 20χρονος όπως προκύπτει είχε αποκοπεί από τους παλιούς του φίλους στα Γλυκά Νερά και είχε κάνει νέες παρέες μετά το στρατό, ενώ το τελευταίο διάστημα είχε φύγει από το σπίτι της οικογένειάς του και είχε νοικιάσει διαμέρισμα στους Αμπελόκηπους.

Η αστυνομία τώρα ερευνά το εάν ο 20χρονος είχε μπλέξει με άτομα από το σκοτεινό κόσμο των ναρκωτικών. Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρουν ότι ερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα και εκτιμούν ότι σύντομα θα φθάσουν πολύ σύντομα στα ίχνη του δολοφόνου του άτυχου νεαρού.

Η τραγική ειρωνεία

Εντωμεταξύ σοκ προκαλεί το παιχνίδι που έπαιξε η μοίρα στον νονό του 20χρονου, ο οποίος όπως και ο πατέρας του εργάζεται στο ΕΚΑΒ (ο νονός ως διασώστης, ο πατέρας ως διοικητικός υπάλληλος). Σύμφωνα με πληροφορίες ο νονός του άτυχου νέου ήταν ένα από τη μέλη του πληρώματος του ΕΚΑΒ που κλήθηκε στο σημείο της δολοφονίας προκειμένου να παραλάβει τη σορό χωρίς να γνωρίζει κάτι για την ταυτότητα του θύματος. Στη θέα του 20χρονου υπέστη σοκ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ δολοφονία έγκλημα Πεντέλη Ναρκωτικά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ