Τρελός Γάλλος πλήρωσε 100.000 ευρώ για φανέλα του Ζιντάν - Αυτή που φόρεσε στον τελικό του Μουντιάλ το 1998 - iefimerida.gr

Τρελός Γάλλος πλήρωσε 100.000 ευρώ για φανέλα του Ζιντάν - Αυτή που φόρεσε στον τελικό του Μουντιάλ το 1998

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αποτελεί έναν μύθο του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, αλλά για τα... πόδια του τρελάθηκε ένας συμπατριώτης του.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν με την Εθνική Γαλλίας κατέκτησε το 1998 το Μουντιάλ στην πατρίδα του και η φανέλα που φόρεσε στον τελικό με την Βραζιλία του Ρονάλντο και τον Ριβάλντο πωλήθηκε αντί 100.000 ευρώ!

Όπως δήλωσε ο ίδιος ο Ολιβιέ Ντεμολί στην εφημερίδα «Le Messager» η φανέλα του νυν προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης κατέληξε στα χέρια του από συμπαίκτη του «Ζιζού», ο οποίος ήθελε να την πουλήσει. Πριν οριστικοποιηθεί η αγορά, κλήθηκε ειδικός της Adidas από τα κεντρικά της εταιρείας ώστε να πιστοποιήσει ότι η φανέλα είναι αυθεντική.

Σε εκείνο τον τελικό ο Ζιντάν φόρεσε τρεις φανέλες. Την μία την έχει ο αδερφός του, την άλλη ο Βισέντε Λιζαραζού και η τρίτη πωλήθηκε με τον κάτοχο της να λέει ότι δεν αποκλείεται να την δωρίσει σε μουσείο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ζινταν φανέλα Μουντιάλ 1998
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ