Γεροβασίλη: Σε διπλωματική γλώσσα η επιστολή Τσίπρα για τον πρέσβη της Βενεζουέλας - iefimerida.gr

Γεροβασίλη: Σε διπλωματική γλώσσα η επιστολή Τσίπρα για τον πρέσβη της Βενεζουέλας

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επιμένει να δικαιολογεί η κυβέρνηση την παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα στην υπόθεση του σκανδάλου με τον πρέσβη της Βενεζουέλας και τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις σε βάρος γυναικών εργαζόμενων.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη μάλιστα υποστήριξε ότι η επιστολή του Αλέξη Τσίπρα στον πρόεδρο της Βενεζουέλας συνέβαλλε στην απομάκρυνση του πρέσβη και στην... προστασία των θυμάτων. Η συζήτηση είναι σε τελείως λανθασμένη βάση, είπε η κυρια Γεροβασίλη, ενώ υποστήριξε οτι η επιστολή ήταν γραμμένη σε... διπλωματική γλώσσα, με σκοπό να προφυλαχθούν οι εργαζόμενες, οι οποίες προτίμησαν να λύσουν το πρόβλημα δια της υπηρεσιακής οδού.

Η διπλωματική γλώσσα έχει τους δικούς της κανόνες, είπε χαρακτηριστικα η κυρια Γεροβασιλη, κάνοντας λόγο για κιτρινισμό και κατηγορώντας τη ΝΔ και την Ντόρα Μπακογιάννη οτι πετούν λάσπη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ